HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (893/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Nekem ezzel a Kree-Skrull Háborúval kapcsolatban mindig az volt az érzésem, hogy akkor még nem voltak bejáratva a ma ismert módszerek, amivel egy több részen át elhúzódó háborút le kell vezényelni képregényben. Kicsit olyan, mintha megadtak volna egy laza keretet ezeknek a részeknek és ezzen belül próbálták volna megcsinálni 1-2 részes történetekkel. Szárnypróbálgatásnak tűnik. Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a történet, nagy hála érte.  

Hogyan áll a Kree-Siár Háború? És volt más Skrull-Siár Háború vagy ez még várat magára?
--- Idézet vége ---
Mondasz valamit, így még soha nem gondolkoztam el rajta. De az biztos, hogy az egyik első nagyszabású ilyen próbálkozás, szóval érthető.

GVH? Most kaptam biztató híreket, hogy remélhetőleg belátható időn belül kijön a folytatás a CoMor-on, mi pedig már készen állunk a saját következő adagunkkal. Igazán sajnálom, hogy ez lett a nagy nekiindulásból, jó lett volna, ha nem fakul ki ennyire a történet az emlékezetekből, de sajnos így alakult. Sebaj, legyen fent egyszer végre, és akkor végre túl vagyunk ezen is.
Skrull-Siár háború? Így nem tudok róla, de honnan tudod, hogy most is nincsenek ott? Tudod:
- Közlegény! Maga nem volt ott tegnap az álcázási gyakorlaton!
- Honnan tudja?

Punkológus:
Nekem ezzel a Kree-Skrull Háborúval kapcsolatban mindig az volt az érzésem, hogy akkor még nem voltak bejáratva a ma ismert módszerek, amivel egy több részen át elhúzódó háborút le kell vezényelni képregényben. Kicsit olyan, mintha megadtak volna egy laza keretet ezeknek a részeknek és ezzen belül próbálták volna megcsinálni 1-2 részes történetekkel. Szárnypróbálgatásnak tűnik. Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a történet, nagy hála érte.  

Hogyan áll a Kree-Siár Háború? És volt más Skrull-Siár Háború vagy ez még várat magára?

Farek:
Ja, van benne valami, hogy egy kicsit hosszú és szerteágazó volt a beveztés, aztán pedig egy huszárvágással megoldották. de legalább már nagyjából képben vagy, amikor a Mindörökkében a Jones-ban felébredt erőre utalnak állandóan. Ja, és az Mindörökkében szereplő Sólyomszem (mint azt már említette is), közvetlen a háború utánról jött.
És összességében szerintem azért egy jó történet.

Sepi:
Avengers 094-097:

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Érdekes egy történet volt ez a Kreek-Skrull háború, bár megmondom őszintén, a bevezetésből nem erre vártam volna. Bizonyos szempontból például nem értem azt, hogy mi közük volt az Emberteleneknek a történethez? Mert hát bőven megoldhatták volna nélkülük is ezt a történetet.   Szerintem egy kicsit túl sok volt a mellékvágány ebben a háborúban. Egy kicsit még a végét is olyan összecsapottnak tartom: Rick Jones egy pillanat alatt végett vetett a harcnak  . Viszont voltak előnyei is ezeknek a részeknek. Nekem például Vizió tetszett benne a legjobban, ahogyan neki esett az egyik Skrullnak  . Szóval röviden ez egy olyan kis történet volt amit hosszú bevezetéseken keresztűl építgettek és a végén három oldal alatt lezárták. Eleinte az sem volt világos, hogy most ki is az akiért drukkolni kellene: a Skrullok, vagy a Kreek-ek? Most ki kinek az oldalán van? Miért akarja mindenki a Földet elpusztítani? stb. De aztán sikerült elmagyarázniuk, hogy a Föld pont félúton van a két harcoló fél között és ezért egy kitünő hídfőállás.

Mindezektől függetlenül egy jó kis történet volt, kár lett volna kihagyni, főleg hogyha jól tudom azért még ez egy visszatérő téma lesz más Avengers történetekben is  . Köszönet a fordításért és a beírásért Fareknak, Dórikának, Trollnak és végül de nem utolsó sorban Michonak  .

És ahogyan Thor mondaná: Én szólottam.

Sepi:
Avengers #093:

Nem volt rossz a történet, azt hiszem ennél közelebről nem lehetett volna megismerni Viziót  . És végre kezdetét vette a Skrullok csatája  . Legalábbis itt a Földön megvolt az első konfliktus. Először tényleg azt hittem, hogy az eredeti F4 lépett akcióba, de már akkor gyanús volt, amikor Lény karja is elkezdett nyúlni, mint ahogyan Reednek szokott. (Most már alig várom, hogy befejezhessem a következő részeket is. Talán, ha minden jól megy még ma elolvasom a következőt is, bár mára elég sok kiadványt beterveztem.)

A beírás és a fordítás ismét nagyon jóra sikerült, én legalábbis nem vettem most észre hibát, de ez lehet, hogy azért volt mert nagyon lekötött a történet maga. Örök hála ismételten  .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése