HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (894/1091) > >>

talgaby:
Farek: Várj pár hetet és részletesen tájékozódhatsz kettőről a háromból.  Egyébként rosszul írtam, az a második volt. Az első akkortájt volt, mikor Vasembert támadta Byrd szenátor. Ekkortájt kiáltották ki egy időben közveszélyes bűnözőknek az Angyalokat (husonvalahanyadik szám), majd gyorsan megbocsátottak, aztán meg az F4-nek estek neki nagyon keményen (akkor zuhant magába kicsit a Lény a szokásos, átalakulása miatt érzett negatív hangulat mellett is). Egyébként ezekben igen nagy szerepe volt mindig mindannyiunk kedvenc újságkiadójának...

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Fogsz te még meglepődni  
--- Idézet vége ---
Ettől tartok én is.  

--- Idézet ---Ja, és a Krullok egy régi sci-fiben támadtak ránk (Támadás a Krull bolygón(? vagy ellen?), ezek itt skrullok  
--- Idézet vége ---
Bocs, eltévesztettem  . Nehéz már eligazodni ezen a sok földönkívüli fajon  . Itt is a képregényben Skrull, Kreek... Annyira egyformának hangzik, nem nagyon volt az írónak kreatívitása a fajok elnevezését illetően.

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Elolvastam az Avengers #092-es számát. Nagyon jó volt, szerintem ez egy kitünő bevezető a Krull háborúhoz. Viszont az kemény volt ahogyan Kapi, Thor és Vasember egyből feloszlatta az Angyalokat anélkül, hogy egyáltalán meghallgatta volna a többieket is az előtte történtekről  .
--- Idézet vége ---
Fogsz te még meglepődni    
Ja, és a Krullok egy régi sci-fiben támadtak ránk (Támadás a Krull bolygón(? vagy ellen?), ezek itt skrullok  

Talgaby: ez érdekes, erről valahogy nem hallottam, vagy nem tudatosult. Melyek voltak ezek a fellángolások?

talgaby:

--- Idézet ---Látszik jól átterjedt az X-Menből ez a hangulat.
--- Idézet vége ---
Sajna a helyzet közel sem ilyen egyszerű. Bár a mutánsgyűlölet tényleg akkoriban lángolt fel megint, de gyakorlatilag akkoriban minde egyes hőst támadtak, nagyon keményen. Az F4, az Angyalok, Pókember, Fenegyerek, a Fekete Özvegy (majdnem elítélték, mikor nem is követte el azt, amivel vádolták), az X-Men... mindenkinek a vérét akarták. Az egésznek még egyébként akkor se lett nagyon vége, mikor az Angyalok megmentették az emberiséget megint. (Egyébként ez a hisztéria elég általános volt a régi képregényekben, de három igazán nagy fellángolás volt. Ez a harmadik  )

Sepi:
Elolvastam az Avengers #092-es számát. Nagyon jó volt, szerintem ez egy kitünő bevezető a Krull háborúhoz. Viszont az kemény volt ahogyan Kapi, Thor és Vasember egyből feloszlatta az Angyalokat anélkül, hogy egyáltalán meghallgatta volna a többieket is az előtte történtekről  . Amit még szintén érdekesnek tartok az a bírósági eljárás és az Angyalok elleni gyülölet. Látszik jól átterjedt az X-Menből ez a hangulat. De mint mondtam nagyon jó kis történet volt.

A fordítás és a beírás szintén jó volt, bár találtam egy-két helyesírási hibát benne. De ettől függetlenül nagyon jól sikerült. Köszönet érte sokadszorra.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése