HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
beigli69:
Avengers 057-058:
Igen, igen, igen !!!
Nagyon jó kis alapnak tekintendő sztori (szerintem) így kötelezőnek kellene tekinteni, minden Angyal rajongónak
Örülök hogy olvashattam. Mind a fordítás, mind a beírás ismételten hozza a színvonlat. (gratula)
Az utolsó totálkép a könnyező Vízióról ekár képregénytörténeti kuriózum is lehetne (vagy talán az is !) Férfi, aki "robot" és sír ! Kiválló zárókép.
Avengers 221
Tetszett. Nem kell ragozni, egy jó kis toborzó buli, tele poénokkal. Lehet hogy már jelezték, de az egyik kockában Sólyomszem és Seregély(?) párbeszédénél mintha össze lenne cserélve pár mondat (ha ez már volt jelezve, és ki is tárgyaltátok, akkor bocs)
Köszönet a honosítás készítőinek !!
Farek:
--- Idézetet írta: beigli69 ---Csak azért most véleményeztem mert egy kissé szenilis vagyok, és most szedtem le ezt a klassz sztorit (természetesen miután elolvastam a mindörökké első három részét )
Akkor most kegyetlen véleményezések lessznek, ha már így bátorítotok hogy a régi képregényeket is lehet !!!
--- Idézet vége ---
Na, az ilyen olvasót szeretm én És persze, bármelyiket lehet véleményezni, akármilyen régi, szóval hajrá mindenkinek!
beigli69:
Csak azért most véleményeztem mert egy kissé szenilis vagyok, és most szedtem le ezt a klassz sztorit (természetesen miután elolvastam a mindörökké első három részét )
Akkor most kegyetlen véleményezések lessznek, ha már így bátorítotok hogy a régi képregényeket is lehet !!!
Farek:
--- Idézetet írta: beigli69 ---Kree-Skrull háború 1-9:
--- Idézet vége ---
Nagyon lefárasztott ez az elmúlt két hét, mert hirtelen nem értettem, mi van: a skrullok 9-1-re verték a kree-ket? Aztán persze leesett.
--- Idézetet írta: beigli69 ---Külön köszönet illeti Farek-éket a szinte mindenre kiterjedő dokumentációk, összefoglalók és egyéb extrák elkészítéséért (mivel eddig nem igazán olvastam el az Avengers honosításokat számomra ezek újdonságként hatottak)
Igazándiból jó ötletnek tartom hogy bekerültek a különféle kiadások borítói, illetve a gyűjteményes kiadásban szereplő kommentár (vagy mi?)
(nem tudja valaki, létezik sör utalvány? mert ezek a jóemberek megérdemelnék !!)
Addig is KÖSZÖNJÜK !!!!
--- Idézet vége ---
Has (mivel háttal nem kezdünk mondatot ), köszönjük szépen a dicsérő szavakat. Nagyon jól esik, egy-egy régebben felkerült történet véleményezését is látni, hiszen ez azt jelenti, hogy vannak új olvasók.
(SZóval ha valaki csak azért nem mert eddig véleményt írni korábbi történetekről, mert már régen került fel ide, az ne aggódjon, hanem nyugodtan véleményezzen).
Igen, mi is nagyon büszkék voltunk mindig is a kis extra dokumentációkra, csak sajnos mostanában már nem nagyon van rá kapacitás. De szerintem a lényeges dolgokat és az alapokat már közöltük, különlegessé tettük velük a honosításokat és azért néha még igyekszünk előjönni egy-egy meglepivel. Ha pedig a többire is kíváncsi vagy, akkor olvasd el a többi, régebben megjelent részt is, mert kb. három hónappal ezelőttig mindenhova ment ki ilyen vagy olyan doksi.
A sör utalványra pedig mit mondhatnék? Ha duzzogva is, de elfogadom
beigli69:
Kree-Skrull háború 1-9:
2 nap alatt átrágtam magam ezen a gigantikus történetfolyamon.
Háááátttt........
Nem semmi lett a végeredmény bármely szempontból nézzük is a művet, mind az eredeti alkotók, mind a honosítást elkövető személyek órrriásiii munkát végeztek, és ennek édes gyümölcsét most ájulásig fogyaszthatjuk
Igazándiból, bár a történet "csak" egy szokásos mentsük meg a világot típusú sztori, mivel volt merszük akkoriban ilyen volumenű történetbe belevágni nem tartom szerencsésnek összevetni más hasonló kaliberű történetekkel. (így kerek, egész, és szerintem tökéletes) Örvendezzünk hogy nem a két füzetben kiadott "vágott" verziót kaptuk készhez (ezért külön köszönet illeti a honosítókat)
Külön köszönet illeti Farek-éket a szinte mindenre kiterjedő dokumentációk, összefoglalók és egyéb extrák elkészítéséért (mivel eddig nem igazán olvastam el az Avengers honosításokat számomra ezek újdonságként hatottak)
Igazándiból jó ötletnek tartom hogy bekerültek a különféle kiadások borítói, illetve a gyűjteményes kiadásban szereplő kommentár (vagy mi?)
(nem tudja valaki, létezik sör utalvány? mert ezek a jóemberek megérdemelnék !!)
Addig is KÖSZÖNJÜK !!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése