HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---Ja, és egy szolgálati közlemény: a CoMor-on hosszas hallgatás után végre folytatódott a Galaktikus Vihar Hadművelet. Hamarosan mi is jövünk a mi részünkkel, megspékelve egy kis dokumentációval
--- Idézet vége ---
Ez igazán jó hír . Már gondoltam, hogy belekezdek, de addig nem mertem, amíg nincs meg az összes rész. Köszönet érte előre is.
talgaby:
Aztán Húsvétkor jöhet a következő...
Farek:
Igen, én is hittel merem állítani, hogy az 58. rész utolsó oldal egy darabka szuperhős-képregénytörténelem.
Egyébként Vízió eredetét a hamarosan folytatódo Angyalko Mindörökké tisztázni fogja, persze Marveléknál szokásos kavarásos módon.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mekkora öröm, hogy új olvasók is csatlakoznak az Angyalok olvasótáborához. Köszönöm.
Ja, és egy szolgálati közlemény: a CoMor-on hosszas hallgatás után végre folytatódott a Galaktikus Vihar Hadművelet. Hamarosan mi is jövünk a mi részünkkel, megspékelve egy kis dokumentációval
talgaby:
Eisner-díjnak hívjuk, bár akkoriban még nem volt.
Sepi:
Avengers #200:
Végre sikerült ezt a jó kis történtet is elolvasnom. Szerintem nagyon jól sikerült, nem gondoltam volna, hogy Immortus-nak volt egy gyermeke is . De még az is jó volt, hogy egy kicsit többet tudtam meg a Limbóról. Az ahogyan felborult az idő a világban szintén egy jó kis rész volt a történteben (főleg amikor Jarvis kiüti az egyik muskétást ). Egyszerűen jó volt a képregény! Itt-ott azért volt benne egy-két helyesírási hiba, de még ezek sem tudták elrontani a szórakozásomat. Köszönet érte Dórika, Farek, Micho, Galen és Troll .
--- Idézetet írta: beigli69 ---Avengers 057-058:
Az utolsó totálkép a könnyező Vízióról ekár képregénytörténeti kuriózum is lehetne (vagy talán az is !) Férfi, aki "robot" és sír ! Kiválló zárókép.
--- Idézet vége ---
Az biztos, hogy megérdemelne egy képregény oscar-díjat. Van egyáltalán ilyesmi?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése