HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (890/1091) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Ami engem zavart, és már korábban is írtam, hogy Ultron megdicséri Tony-t, hogy milyen okos, hogy a Vasfejű páncéljába bújt. Aha. Az meg eszébe sem jut, hogy ő az, mi?
--- Idézet vége ---
Ez az én agyamon is átfutott, hogy arra nem gondolt Ultron, hogy Tony-t hipnotizálta és Vasember teljesítette a parancsait. Jó, persze megmagyarázta azzal amit te is mondtál, hogy belebújt Vasember páncéljába. De általában a képregényekben is ilyen esetben mindig az van, hogy akkor megjelent volna az eredeti Vasember, hogy mit keres az a valaki az ő páncéljában? Mert az is biztos, hogy az eredeti nem hagyta volna, hogy valaki más az ő helyébe lépjen, tönkretéve az ő hírnevét. De még ha ez elsőre nem is esett le Ultronnak, a későbbiekben el kellett volna ezen gondolkodnia.

Farek:
Thor tehetetlensége: mióta Ultron csupa adamantium, azóta még Thor is csak szenved vele. És itt jelent meg először ilyen formában. Azért valahogy mégis csak mindig legyőzik.
Ami engem zavart, és már korábban is írtam, hogy Ultron megdicséri Tony-t, hogy milyen okos, hogy a Vasfejű páncéljába bújt. Aha. Az meg eszébe sem jut, hogy ő az, mi? Na, mindegy, ettől eltekintve jó kis történet ez, és Ultron az új testével elég tápos lett a jövőre nézve.
És ne aggódj, akárhányszor is írod le, hogy szuper volt, nem fogjuk megunni  

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Viszont Sepi, ha elolvasta a folytatást, akkor hol a véleményezés??? Nem így egyeztünk meg    
--- Idézet vége ---
Ne haragudj Farek, de egy kicsit elnyúlt a történtet elolvasása. De nem felejtettem el, tehát itt van az:
AVENGERS #202 - véleményezése.  
Nagyon meglepődtem, amikor olvastam, mert bevallom őszintén, hogy nem erre számítottam. Nem gondoltam volna, hogy ismét Ultron keveri a kalamajkát az Angyalok körül, pláne, hogy Tony Starkot használta fel erre. Nagyon jó kis történtet lett a vége, bár szerintem a közepét egy kicsit elnyújtották. Amin viszont nagyon meglepődtem, hogy Thor nem bírt Ultronnal. Persze utólag értem, hogy miért írták így meg az irók a történetet: Vasember hibája volt, hogy visszajött Ultron, ezért Vasembernek kellett őt hatástalanítania. Nehogy a renoméja sérülést szenvedjen, de ettől függetlenül nagyon meglepő volt Thor tehetetlensége.  
A Darázzsal kapcsolatos kiváncsiságomra pedig teljesen ugyanazt a választ kaptam, mint amire számítottam. Szinte előre sejtettem, hogy biztos az lesz, hogy a lövés előtt összezsugorodott és így menekült meg.
Na de elég a rizsából, szerintem szuper jó kis történet a bevezetőjével együtt (mindenki olvassa el, aki még nem tette!), a beírás és a fordítás pedig szokás szerint (de unhatjátok már ezt a mondatomat  ) szuper volt, köszönet érte Dórika, Farek, Troll és Micho  . Csak így tovább!

Farek:
Igen, a 201-es nekem is nagyjából ugyanezért tetszett. Egy kis hétköznapi lazulás, egymás ugratása, de a távolban már felsejlik a következő veszedelem. Jarvis pedig valóban tökös volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény. Lehet hogy még Amerika Kapitányt is legyűrné. Hátulról. Álmában.
Viszont Sepi, ha elolvasta a folytatást, akkor hol a véleményezés??? Nem így egyeztünk meg    

Sepi:
Avengers #201:

Ez aztán egy nagyon jó kis történet volt. Igazán jól szórakoztam rajta  . Olyan jó, hogy néha vannak olyan történetek amelyek betekintést nyújtanak az Angyalok hétköznapjaiba. A legjobb persze a második kis rövid történet volt Jarvis főszereplésével (eddig nem is tudtam, hogy Edwyn-nek hívják). Az a bunyó amit levágott nem volt semmi. Én mondom, hogy ez az ember tartja össze az egész Avengerst  . Persze a fő történet vonal sem volt rossz, hiszen láthattuk az Angyalokat "munka" után és ahogy elnézem egészen jó kis történet készülődik beteljesedni. Azt különösen várom, hogy mi lesz Darázzsal (el ne mondjátok  , még ma elolvasom a folytatást).
A beírás és a fordítás szerintem kitünőre sikerült, én most nem vettem észre semmilyen hibát. Köszönet érte  . HálóZsák forever.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése