HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (889/1091) > >>

Troll:
Frissülés: Angyalok Mindörökké
Boldog Karácsonyt!

Farek:
Nekem azért ez akkor is egy kicsit furcsa volt. Na, mindegy.

Mivel elképzelhető, hogy legközelebb csak a két ünnepp között járok erre, ezért ezúton szeretnék minden kedves olvasónak kellemes karácsonyt kívánni, valamint megköszönni a kitartó olvasást és véleményezést. És ne feledjétek, a karácsony egy Angyali ünnep, szóval az ünnepi frissítés után ezért a beiglitől eltelve lehet ám véleményezni!

talgaby:
Az akkori történet szerint Vasember az alkalmazottja. Akár le is rázhatta. Lehetett szabadnapos (még a testőröknek is kijár néha). Elküldhette vhová ügyködni, mint Vasembert, hiszen ezt a meséje szerint kismilliószor megtette, Vasember gyakran képviselte Tony Starkot a cég ügyes-bajos dolgaiban.

Sepi:
Igen talgaby, ez logikus, hogy Tony tervezte a páncélt és tudja is irányítani. Csak ha belegondolunk abba hogy ha nem Tony lenne az igazi Vasember, és egyszer csak váratlanul magára ölti a páncélt, akkor az eredeti Vasembernek biztosan feltűnt volna, hogy itt valami nem stimmel. Mert hát szórakozásból biztos nem vette volna fel, nem ezzel akart volna a csajoknál bevágódni. Szóval akkor az eredeti Vasember biztosan minimum azt tette volna, hogy követi Tony-t, és ha látja, hogy mire készül, hogy idegen irányítás alatt van, akkor biztosan közbelépett volna.
De Ultron helyében én biztos megkérdeztem volna, hogy mit csinált az eredeti Vasemberrel.

talgaby:
Tony alkotta a Vasember-páncélt, ezért egyértelmű, hogy tudta, hogy működik. Ultron azt feltéteéezte, hogy Stark belebújt  atestőre páncéljába, hogy így biztosítsa, hogy teljesíti Ultron küldetését. Alapveteőn így is lett volna logikus Tony részéről, ha nem ő lett volna eredetileg Vasember. Persze ettől még átfuthatott volna Ultron processzorán az a lehetőség is, hogy tényleg Tony Vasember, de ez  averzió is teljesen logikus, ami egy számítógépnek megfelel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése