HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (877/1091) > >>

Sepi:
Ismét elsőként szeretném megköszönni az Avengers 213-dik számát.  
Nagyon érdekes kis történet volt (ez is). Nem gondoltam volna, hogy Hank ennyire le tud csúszni a lejtőn. Bár végül is az Avengers Foreverben is láttunk tőle furcsa dolgokat, de a végére legalább helyrehozta a hibáit. Igaz hogyha az ottani időfolyamot nézzük akkor Fullánk elvileg már azokon az eseményeken túl van ebben a történteben, de nem akarom a két történtetet összevonni, mert igazából semmi közük egymáshoz. Szóval Fullánk most nagyon meglepett viselkedésével. Gondolom az írók is ezzel akarták ábrázolni azt, hogy mennyire összetört benne a saját kis világa, de Jant így megütni azért bűn volt  . Viszont nagyon jól volt ábrázolva a tagok belső vívódása saját csapattársuk viselkedésének megitélése miatt érzett bűntudattal keveredve. Látszott, hogy nehezen született meg a döntés Hank sorsát illetően. Ezek után kiváncsi vagyok, hogy hogyan folytatódik rövid távon ez a történetvonal (mert azt persze tudja az ember, hogy Hank talpra fog állni és ismét egy oszlopos tagja lesz az Angyaloknak).
A fordítás és a beírás jó szokás szerint kitünőre vizsgázott, bár a scan minősége nem volt a legtökéletesebb, de tudom, hogy ez nem a ti hibátok. Köszönetem ezért a történetért a HálóZsák ügyeletes Angyalainak  , Dórikának és Fareknak, valamint Trollnak a kiváló borítóért.

Troll:
Frissültünk: A Bosszú Angyalai v1-213

joegery:
Hali!

1000 köszönet a Angyalok Mindörökké ért az alkótóknak nagyon jó!

Gery

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Nem tudtál a Secret Empire utáni Nomad-korszakáról? Azt hittem, hogy mint ügyeletes Bosszúangyal, tisztában vagy a csapat fő tagjainak életével... az élet csupa meglepetés.
--- Idézet vége ---
A Nomád korszakáról tudtam, de csak hallomás szinten, viszont azt nem tudtam, hogy mi volt az oka. És ez a szupererő is homályos volt. Megmondom őszintén, mivel én szinten kizárólag az Avengers-t járatom és ismerem (bár azt nagyon), ezért a szereplők saját sorozatában történtekkel nem mindig vagyok tisztában, illetve csak akkor, ha azt megemlítik a csapat füzetében is. Épp ezért ért meglepetésként, amikor pl. az itt is megtalálható, a magyarul is megjelent Ostrom után zajló Olümposzi háború, illetve az X-Men az Angyalok ellen történetet először olvastam, és Thort páncélban láttam, és csak kapkodtam a fejem, hogy mi van ezzel a sérüléssel?
Persze azért a TOHOTMU-k révén már nagyjából tisztában vagyok olyannal is, amit nem olvastam róluk. De, amikor először olvastam azt, akkor nagyon meglepett.

talgaby:
Nem tudtál a Secret Empire utáni Nomad-korszakáról? Azt hittem, hogy mint ügyeletes Bosszúangyal, tisztában vagy a csapat fő tagjainak életével... az élet csupa meglepetés.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése