HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (876/1091) > >>

talgaby:
Hm... a szoftver mondjuk eleve készen lehetett, arra csak rá kellett töltenie az Angyalok adatbázisát... adamantiumot kaphatott akár a kormánytól is, kísérletezni... Ha volt a laborban pár robot, akkor össze is rakhatta ennyi idő alatt, a társai harci stílusát meg ismerhette... csak marha gyorsan kellett ehhez persze egy programot írnia.
Egyébként az ilyen robotokat tényleg a kormány - pontosabban a S.H.I.E.L.D. - tárolja jórészt, de mintha az Angyaloknál is mutattak volna egy ideiglenes raktárat, ahol az ilyen technikai kütyüket tartják...

Farek:
Köszönöm szépen a dicséreteket és a köszöneteket mindannyiunk nevében.
Igen, ez valóban egy nagyon fontos történet volt, hiszen Pym teljesen megborult, és szerintem nagyon jól ábrázolták rajta a folyamatot, amin végigmegy.
Most egy pár részig nem ez lesz a téma, lesz egy-két rövidebb, "levezető" töténet, majd a 220. szám után visszatérünk az elejtett Pym történetvonalra, ami igazán nagyszerű lesz.
Azért bennem fölmerült pár kérdés, amit esetleg ti meg tudtok válaszolni, vagy legalább is van rá ötletetek.

Hogy a manóba hozott össz Pym 3 nap alatt egy olyan robotot, amely majdnem játszva legyőzte az Angyalokat? A figckó tényleg egy zseni, na de ennyire? És oké, hogy ismeri őket, de akkor is.

Honnan a fenéből volt ennyi szabad adamantiuma raktáron, és persze a megfelelő felszerelése is hozzá, hogy dolgozzon vele és formát adjon neki? Elég jól felszerelt kis házi labort kapott Janet-től, nem?

Vajon mit kezdenek az ilyen szetméhalommá "nemesült" robotokkal? Bezúzni, beolvasztani nem tudják, vajon hova teszik? A hadseregnek én a helyükben nem adnám, biztos szívesen tanulmányoznák. Szóval?

Gorgonita: reszketünk. És várjuk.  

beigli69:
Avengers #213
Ezt a történetet már azóta várom hogy először olvastam valamelyik régebbi szám összefoglalójában (ugyanis ott csak egy-két képkocka szerepelt illetve a sztori magja volt leírva)
Így egyben nagyon teszett a történet, főképp hogy látszott mekkora belső vívódással járt ez az alapító angyaloknak. Hank elég mániákus hozzáállással kezelte az egész szituációt.
Én is várom hogy mi következik ezek után ( a későbbiek ismerete ellenére is)
Köszönet az nagy Honosítások készítőinek, kik ékes magyar nyelven tárják elénk ezen remek történeteket !

Gorgonita:
Haladok a Mindörökkével! Már megyünk is a Limbó-hintóba! Lehet hogy egy örökkévalóság mire a végére érek, de mivel úgyis időutazós történet, a tér és az idő visszahajlik önmagába, és eljut a kiindulási pontba, és akkor majd megszületik a véleményezésem. Reszkessetek!    

SithLord:
Üdv! Köszönöm az új 213. bosszú angyalai történetet,remek volt! Külön köszönet :  Fareknek a fordításért Dórikának a beírásért ,és Trollnak a borítóért!!!   Az ERŐ legyen veletek a továbbiakban is!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése