HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Én is olvastam az új számot (egy ideje már... tagság előnyei ), és igazság szerint nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle. Egyben nézve eléggé középszintű történet, még a Szellemlovas szereplése se dob sokat rajta. (Ja, és jut eszembe, gratulálok az időzítéshez ). Egy figura behülyül a nyugaton, mire rögtön az Angyalokat hívják... eh, ez nekem gyenge, akármennyire is tudom, hogy nem mehetnek mindennap intergalaktikus háborúkba. Ami jó volt, azok az apró kis dolgok, amik annyit dobhatnak egy történeten: Tigra (főleg a boltban... "...és nem, nem a nyelvemmel fürdök"... lerombolva ezzel sok hímnemű olvasó fantáziáját... ), ahogy az emberek reagáltak a kisvárosban az Angyalokra ("Nem, Thor, egy platós teherautón még te se vagy méltóságteljes"), Jarvis beszéde a Kapihoz... ezek vittéka hátukon a sztorit. Nekem egyébként inkább olyan érzésem volt, hogy a tárgyalás levezetése miatt került honosításra, nem másért.
Mondjuk amíg Tigra itt marad, jöhet bármennyi BA-sztori. Már csak az kéne tényleg, hogy együtt legyenek pár történetben Bestiával. Két ilyen-olyan okok miatt szeretnivaló bundás kedvenc.
A fordítás hozza a Farek-minőséget, bár mintha kicsit kevesebb lelkesedést éreztem volna rajta (vagy fáradságot, nem tudom). A beírásról meg gondolom enm kell mondanom, hogy Dórika aranykeze megint remekművet alkotott.
Nagy átlagban olvasható sztori, és köszönöm is a honosítását , de azért reménykedem, hogy ennél lesz jobb is...
Galamb:
Hát Angyalra is gondoltam, de végül is a végén ő oldotta meg a helyzetet, ő volt a "nap hőse". De meglehet az is, hogy szimplán csak egy pr szempontból jó hangzó, hatásvadász cím.
benya11:
--- Idézet ---Hogy Energikon visszatér? Hm, te tudsz valamit brow.gif ?
--- Idézet vége ---
Nem, csak tippeltem. Ezért fogom mindjárt elolvasni, az 57. részt.
Farek:
benya 11: nem, az valóban nincs fent. És igen, Zémó okozta Bucky halálát, amint azt Kapi a 4. számban el is mondja. Ő lőtte ki azt a rakétát, ami felrobbanásával Bucky halálát okozta. Bár mostanában, ha jól tudom, talán visszahozták őt is...
Hogy Energikon visszatér? Hm, te tudsz valamit ?
galamb: A kérdéses szöveg valahogy így hangzik: "He's got a gorgeous blonde shotgun riding...", és megmondom őszintén, nem teljesen vágtam. Ezért lett belőle ez, de teljesen igazad van, valóban Warren a szőke. a Harmadik bukott angyal talán maga Angyal, aki ugye elbukott a Szellemlovassal szemben. Legalább is elsőre. De jó kérdés. A zeredeti cím egyébként "Three Angels Fallen".
Ja, és még valami:
Frissültünk!
Ugyanis a Legutóbbi Nyugati Parti Angyalok 82. részének (02. 14-i frissítés) végére felkerült a bevezetőben már említett, de eddig hiányzó Kristály karakterleírás!
Galamb:
Az új rész nagyon jó volt, bár a 3 bukott angyal nem tudom pontosan kit takar: gondolom az kettő ezek közül Fullánk és Szellemlovas, viszont a harmadik szemlyét illetrőleg vannak kétségeim, gondolom Tigrára gondolhatott az író, amiért megdermedt a csata során, de nem hiszem, hogy ez annyira súlyos hiba lehetett.
Jarvis alakja nekem nagyon szimpatikus lett, mikor tanácsot adott kapinak.
A borító, beírás-forditás is nagyon jó, csak van egy mondat, amit nem nagyon értek:
"A van vele valami gyönyörű szőke utitárs is" Hiszen Candy fekete hajú, Warren a szőke. Véletlenűl nem valmi ilyesmi akart lenni, hogy "van a szőkével valami gyönyörű utitárs is"? Vagy csak nem látta őket Johny rendesen?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése