HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (859/1091) > >>

benya11:
BA v1 #9

Ez az Energikon érdekes figura. Arra tippelek, hogy még vissza fog térni.
Volt ebben a részben egy utalás, hogy az Angyalok Zémóval utoljára a 7. számban találkoztak. Ezt nem honosítottátok, ugye??
Amerika Kapitány magába mondta, hogy még megbosszúlja Zémón, Bucky halálát. Zémó ölte meg Bucky-t??

Troll:
Frissültünk
A Bosszú Angyalai v1-214 - Három Bukott Angyal

talgaby:
Az Ember írt mostanság történeteket, de azok mind rövidek voltak. A legutóbb a mostani F4-ben jelent meg egy sztorija, a csapat 45 éves évfordulójára. És belerakta magát is.

Farek:
Nem tudom, nekem csak 3 szám rémlik. De ez csak valami deviáns viselkedés lehetett  
Azért gondoltam 6 számra, mert
- egyrészt ez most a szokásos, ami ráadásul baromira az agyamra megy. Azt értem, hogy gondoljunk a TPB-t gyűjtőkre, meg a saját pénztárcánkra is, de iszonyúan idegesít.
- másrészt pedig belegondolok, hogy a kedvenc időszakomban, a 80-as évek derekán (lásd pl. Ostrom), ezt olyan három részben írták volna meg: 1. Ami kapi megtalálálása és visszatérése N. Y.-ba. 2. Harc a kővéváltoztató idegennel. 3. Harc a Torpedóval. Na, ha ezt megszorzom 2-vel, ami alsóhangon a 80-as éveknek a maiakhoz képest számított szorzószáma, máris megvan a hat rész-
De ugyanez igaz a 3. részre is: 1. Hulk üldözése és a csata. 2. Hulk harca majd szövetsége Namorral. 3. Namor és Hulk harca az Angyalokkal.
Gondoljatok bele, ha Stan Lee manapság írná a történeteket, azzal az ötlet és szövegmennyiséggel, amit ő egy történetbe bevitt, egy fél évet ki lehetne húzni  

Ja, és egy szolgálati közlemény: hamarosan érkezik frissítés ide, az Angyalok közé is.

talgaby:
Annyi nem volt. Mintha 4 részben intézték volna el Kapi visszatérését az Ultimates-ben...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése