HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszönöm az új Bosszú Angyalai-t!Farek,Dórika,Troll Az ERŐ legyen veletek!!!
Farek:
--- Idézetet írta: benya11 ---És az 57. rész tartalmánál az volt, hogy Energikont igen erős kötelék fűzi össze Vízióval. De ez ebből a számból nem derült ki. Akkor majd a következőből fog??
--- Idézet vége ---
Hm, kérdésedben a válasz
Kapi és Thor szereplésének hiányáról jelenleg nem tudok mit mondani. Biztos a saját füzetükben voltak efoglalva.
benya11:
BA v1 #57
Elolvastam ezt a részt is.
Tetszett Vízió felbukkanása és az is, hogy programozása ellenére megvédte az Angyalokat.
De ebben a számban miért nem szerepelt Kap és Thor??
És az 57. rész tartalmánál az volt, hogy Energikont igen erős kötelék fűzi össze Vízióval. De ez ebből a számból nem derült ki. Akkor majd a következőből fog??
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby ---A fordítás hozza a Farek-minőséget, bár mintha kicsit kevesebb lelkesedést éreztem volna rajta (vagy fáradságot, nem tudom).
--- Idézet vége ---
Le a kalappal, Talgaby, nagyon jól érzed. Egy kicsit fáradt voltam akkortájt és ez kihatott a lekesedésemre. Majd igyekszem jobban összeszedni magam.
Egyébként a következő két szám még egy kicsit ilyen közepesebb, de szerepel bennük Tigra , sőt, eléggé főszereplő. Utána pedig belecsapunk a lecsóba.
Hát igen, a platón utazás. Nkem is furcsa volt, hogy mindenre azonnal reagálnak általában, meg ott van Thor teleportálásra is képes kalapácsa, erre itt meg várnak egy egész napot. De mindegy, azért aranyos kis történet. Az időzítés pedig nem szándékos, de valóban jól jött ki
Gorgonita:
Kicsit vontatott, kicsit didaktikus, mint ezek a régi részek általában. De volt egy kerek kis sztorija, és a kisvárosi poénok feldobták a hangulatát. Na nem az egekbe, de a platón utazó AA biztos, hogy sokáig emlékezetes marad.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése