HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (856/1091) > >>

Fairlight:
 ...hehehe, most én is elkezdhetem...

Farek...hogyhogy nem lett GVH frissítve? (azt hittem már mind elkészítve vár a HZS-n...)

200+ vonal...így tovább...már várom a 250-et....

Sepi:
Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy elolvassam az Angyalok 214-es számát. Nem volt rossz, bár a Szellemlovas nem igazán hozta azt a formát amit elsőre várt volna tőle az ember, de legalább erről az oldaláról is megismerhettük. A kisvárosi poénok tényleg elég jók voltak, de a lényeg szerintem még mindig Pym magánéleti válsága volt. A végén hirtelen azt hittem, hogy ő bukkan fel a harc közben, mert az Angyal árnyéka nagyon hasonlított Fullánkra (gondolom nem véletlenül csempészték bele ezt a kis motívumot).
Ami nagyon furcsa volt, hogy a Marvel-ben a közelmúltban történt események ismeretében elég érdekes nézni, hogy mennyire dicsőítik és elismerik egymás képességét Kapi és Vas. Jó volt látni, bár mint mondtam furcsa volt már mai szemmel nézni ezeket az apró momentumokat. Kár, hogy ilyen fordulatot vett a barátságuk  .
Mindenesetre a fordítás és a beírás nagyon jó volt, köszönet érte Dórikának és Fareknak  , valamint Troll-nak a nagyszerű borítóért.

benya11:
BA v1 #89

Jó volt ez a rész, a Kree-Skrull háboró első részének.
Érdekes volt Rick és Mar-Vell kapcsolata, na meg az N-zóna is.
És jelenleg a BA csapatban csak három tag van?? Vízió, Wanda és Pietro??

A végén lévő 25 legemlékezetesebb pillanat is nagyon jó volt!  
Az utólsó két mondaton meg tudtam egyet nevetni.  (Farek, Micho emlékezetes pillanatai)

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---BA v1 #58

Na, végre kiderült Vízió eredete.  Akkor röviden összefoglalva: Vízió agya Energikoné, igaz??
És az a mondoat, hogy "Még egy android is tud sírni" tényleg nagyon eredeti.
A következő BA történet, amit olvasni fogok, a Kree-Skrull Háború, első része lesz. Remélem, hogy nem fogok csalódni ebben, a kicsit hosszabb történetben.
--- Idézet vége ---
Azért ennél egy kicsit bonyolultabb a történet. Energikon agyhullámairól egy adott pillanatban történt egy másolat, és azt kapta meg Vízió. Emlékei nincsenek, legalább is nem igazán, egyfajta "lélekmintát" kapott.
Nem, nem fogsz csalódni.

SithLord: Szívesen. Veled is.  

benya11:
BA v1 #58

Na, végre kiderült Vízió eredete.  Akkor röviden összefoglalva: Vízió agya Energikoné, igaz??
És az a mondoat, hogy "Még egy android is tud sírni" tényleg nagyon eredeti.
A következő BA történet, amit olvasni fogok, a Kree-Skrull Háború, első része lesz. Remélem, hogy nem fogok csalódni ebben, a kicsit hosszabb történetben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése