HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Fairlight:
Az Armor Wars lesz a Comoron, úgyhogy csak ki kell várni...ami azt illeti, nem békültek ki soha teljesen ...ami mi sem mutat jobban , mint 1 98-as annual (ami csak azért nincs kifrissítve, mert előbb oda akarok érni a VasV3-al)...
Szóval a kapcsolatuk az esetek 90%-ában "csak" elviselem ezt a fazont, de nem komálom volt...
GVH...akkor várok türelemmel....
Troll:
Farek, a wizard158 képen amit kiadtál, mit jelenthet a "retcons"-os nyíl?
(werkfilmünket láthatják )
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby ---Kapi és Vasember jó viszonyáig azért nem kell addig visszamenni... még a Winter Soldieres AmCapos részekben is puszipajtások voltak. Millar gyakorlatilag két pillanat alatt varázsolt belőlük halálos ellenségeket.
--- Idézet vége ---
Hát szerintem ez - is, mint oly sok minden más is - erősen író függő volt mindig is. Nézd meg a most futó, és hamarosan befejeződő Galaktikus Vihart, vagy Vasember Páncélháborúját (Armor Wars), és ott szinte egymás torkánál vannak. Persze, volt kibékülés, meg minden, de azért erősen hullámzott ez a viszony.
talgaby:
Kapi és Vasember jó viszonyáig azért nem kell addig visszamenni... még a Winter Soldieres AmCapos részekben is puszipajtások voltak. Millar gyakorlatilag két pillanat alatt varázsolt belőlük halálos ellenségeket.
Farek:
--- Idézetet írta: Fairlight --- ...hehehe, most én is elkezdhetem...
Farek...hogyhogy nem lett GVH frissítve? (azt hittem már mind elkészítve vár a HZS-n...)
200+ vonal...így tovább...már várom a 250-et....
--- Idézet vége ---
Kérlek szépen, a dokumentációval kiegészített minőségi szórakozás nyújtása idigényes feladat. A beírás már megvan, volt szerencsém lektorálni, csak a doksi kell. Nem akarunk félmunkát végezni.
benya11: nem hinném, hogy az Angyaloknál ekkortájt csak három Angyal szerepelt. Szerintem inkább csak ők voltak akkor jelen. De ne aggódj, a későbbi részekben a többiek is feltűnnek.
Sepi: Igen, a mostani események fényében furcsa látni Kapi és Vas viszonyát. De hát az emberek változnak. Majd a - remélhetőleg - hamarosan befejeződő GVH-ban láthatod, hogy már korábban is volt előszele a mostani eseményeknek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése