HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (854/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszönöm az új Energikont! Farek,Dórika,Troll  hálás köszönet,az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Csak halkan jegyzem meg, amit a Marvel kiadó egyéb képregényeinél már megtettem, hogy

Frissültünk! Energikon 9.: Nega bomba! (A Galaktikus Vihar Hadművelet 18. utolsó előtti része.)

Farek:
Nemrég sikerült letöltenem és megtekintenem a The Invincible Iron Man című rajzfilmet, ami idei kiadású. Ugyanaza a csapat csinálta, mint akik az Ultimat Avengers 1-2-t, és a fickó hangja is ugyanaz, de szerintem maga a sztori nem abban a valóságban játszódik. Nem rossz, voltak benne nagyon jó és látványos részek, baromira kafák a páncélok, de valahogy összességében nem erre számítottam. Azért tudom ajánlani mindenkinek, de az Ultimate Avengers-ek jobban tetszettek.

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---Most egy picit összezavarodtam. Ugye Hank Pym tud hangya, óriás és góliát is lenni. Akkor Clint, azaz a Góliát kicsoda??
--- Idézet vége ---
Ő, mint amint az későbbi számokból is kiderül, a korábbi Sólyomszem, aki először az Avengers 63. számában használta fel Pym szérumát, hogy megmentse Fekete Özvegyet valami aktuális gonosztól.

benya11:
BA v1 #90

Őrszemnek végül sikerült elrabolnia Mar-Vell-t. De ahogy az Angyalokat ismerem, biztos, hogy előbb-utóbb kimentik.
Most egy picit összezavarodtam. Ugye Hank Pym tud hangya, óriás és góliát is lenni. Akkor Clint, azaz a Góliát kicsoda??

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése