HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (853/1091) > >>

talgaby:
A listából csak Gwen maradt, szólok előre...  (Vagy pedig vegyük hozzá Vasembert is, szemlélet kérdése.)

Farek:
Szívesen, szívesen, minden kedves olvasónak.
Szerintem hamarosan jön a folytatás, de igazából Dórika és Troll a megmondhatói
Azonban a befejezés szerintem igazán ütős lesz, és már egy kicsit már lehet majd látni, hogy Kapi és Vas mennyire tudják utálni egymást.

És ha jól megnézitek a doksit az Energikon végén, akkor Ben bácsi, Gwen, és Bucky egy elkerített VIP részlegen foglal helyet, ami gondolom azoknak jár, akik haláluk után halottak is maradtak.
(Bár ha jól tudom, Bucky-t mostanában visszahozták, de ekkor még konstans halott volt.)

Fairlight:

--- Idézetet írta: eLeM ---jo kis tortenet ez a galaktikus vihar, alig varom hogy a veget is olvashassam
--- Idézet vége ---

szerintem is+ én is...mikor lesz Farek....????  

Ami a doksit illeti...hát megmosolyogtató...(((bár azért hogy Ben bácsi előtt flörtölget May néni és Oki...az erős:-))...najó tudom, hogy ott ropta Gwen is...de szerintem inkább Bucky miatt tette:-) mégiscsak ő a csupahazafi kiscserkész))

menyus80:
Sziasztok.Köszi a Galaktikus Vihart és a többi képregényt is.Komoly az oldalragasztásos videó,aki nem nézi meg  (pesze ez csak vicc)Köszi mégegyszer.Király ez az oldal.

eLeM:
jo kis tortenet ez a galaktikus vihar, alig varom hogy a veget is olvashassam

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése