HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
InteligensOgre:
Aha! Thx az infót, aszem szétnézek nitróék házá táján.
Már csorgatom a nyálam a köv frisítésre.
Kíváncsi vagyok milesz a kis cicusal........bár hozá kel teni csak így magunk közöt cicusozom le.
Kitudja, ha szembe jönne velem az utcán lehet köpni nyelni nem bírnék nemhogy cicusozni
Farek:
Igen, valóban Nitro oldalán lehet többet megtudni Onslaught/Végítélet történetéről.
A v2 pedig egy szép álom, de talán nem is olyan nagyon távoli...
A GVH a jelenleg folyamatosan futó 215 körüli számokhoz képest jó 10 évvel van később, szóval az összefüggéseket még nem nagyon kell keresni, illetve utalnak vissza a történetben pl. a kree-skrull háborúra, amit itt olvashatsz.
talgaby:
Ha Onslaught érdekel, akkor irány nitro oldala és a cota, ott már beindult ez a crossover. A v2-t meg nem lenne sok értelme honosítani anélkül, hogy legalább az Első Csapás végére ne érjenek vele. (Egyébként nem tettették a halálukat, tényleg meghaltak, csak az utolsó pilalnatban egy másik világban feléledtek.)
InteligensOgre:
Na jó mostanra elolvastam a galaktikus hadmüvelet kivételévek az öszes itt lévö bosszú angyal füzetet és 1 kicsit belekavarodtam kronológiailag........most az hol helyezkedig el mármint a GH, ja még 1 apróság vol 1 et itt olvastam, vol 3at pedig a komoron kéne a vol2 is hogy megtudja, ki a fene az az onsla....valaki aki miat kihalást tetetek a ketö végén
Na remélem valaki fel tud homályosítani.
Apropó rájötem h Tigra fan letem nagyon tecik a bundás hölgyemény karaktere......na jó nem csak az:D
Farek:
Na, örülök, hogy egy újabb elégedett olvasót üdvözölhetek körünkben, kedves Ogre. És nem ijedek meg könnyen, szóval jöhetnek azok a vélemények, tőled épp úgy, mint a többiektől is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése