HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (843/1091) > >>

talgaby:
Darázs egymaga ki tudna ütni egy nem a végletekig felhergelt Hulkot is, a női mezőnyben is elég jó helyen végezne az erősorrendben.
És ha már mindenáron egy kell, akkor legyen Maszk. Ha a puszta harcbeli teljesítményről van szó.

InteligensOgre:
Jó jó de 3an 4en nem lehetnek leg gyengébek/hacsak nem rolam van szó /, szal itt a pontosítás
Kerestetik a leg GYENGÉBB boszúangyal/azaz 1db/ Melesleg az én tippem az egyébként imádnivaló Darázs. Ö az aki állandóan inkáb megmentésre szorul, és bár kedves elbüvolö (gazdag)ezekn kívül sztem csak boszantónak nevezhetnénk.
Na de mint tudjuk ez az én egyéni véleményem, lehet velem vitatkozni.....csak nem érdemes  MUHAHAHA  

talgaby:
Leggyengébb? Háááát... ha választanom kellene, akkor Bajvívó, Seregély vagy Maszk közül vki... ők csak ügyesen ugrálnak, de semmi szupererő vagy különleges képességet adó kütyü, csak mérhetetlen kötelességtudat. (Mondjuk ki is nyírták az összeset gyorsan...)
Legjobb felállás... a fene se tudja... ha az összes csapat játszik, akkor a Nagy Tavi Angyalok. Mr. Halhatatlan és Mókuslány mellett a gonoszoknak esélyük sincs.

InteligensOgre:
Na egy kicsit beált ez a fórum szal meg kén pörgetni. Itt 1 jó kis vita téma.
Ki a leg gyengéb boszúangyal és meik volt a legjob felálásuk.
Na törjétek 1kicsit a fejeteket és legfeljebb megvitatjuk a véleményeket.

(jó tudom hogy béna próbálkozás beindítani a beszélgetést, de valamivel ki kel húzni a következö megcsámcsogható részig, na tesék próbálkozni......külömben   )

Farek:
Meg tudlak érteni, a cicus valóban nagyon komoyl kis látvány. A fényes, selymes bunda... PRRRR...

Még annyit az időrendiséghez, hogy a Nyugati Parti Angyalok 4 része minije valahol az Avengers 240-es számainak környékén játszódik, ahol mi még nem tartunk, de fogunk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése