HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (845/1091) > >>

InteligensOgre:
Halihó, végre sikerült megoldanom a regisztrálást/ne egen elég lusta vagyok/, hamarosan megoldom az avatart is kb a következö évben  .
Elöször is ide szerettem volna írni, viszonylag nem rég találtam rá erre az oldalra de az óta tetemes menyiséget olvastam el.
Az elsök között volt az Avengers sorozat. Nagyon megteccet, eledig nem voltam túlzotan oda a régebbi képregényelért, de ez az utóbbi idöben alaposan megváltozot/hálám üldözön érte/, szó szót követ nagyon megtecetek ezek a képregények, tényleg nagyon jól el letek találva és tecik a fordítás is, 1-2  figrának haláli dumája van.
Ami igazán tecik benük az az amit mondani próbál.......nem nem a szupereröm van odacsapok rész.
Hanem amit az öszetartásrol az emberégröl bátorságrol és nem utolsósorban arrol hogy ne hagyuk magunkat legyözni, föleg ne az Életnek nevezet halálos jóbaráttól.
Na kezdésnek enyit igérem majd igyekszem megoldani a fórumban az idevágó vélt vagy valós okoságaim
MUHAHA féljetek.
Adigis továbra is tiszteletel adózom az oldal készítöinek

talgaby:

--- Idézet ---Aztán ez késöbb változni fog, amit, remélem, majd magyarul itt is olvashatunk a jövöben.
--- Idézet vége ---
Hm, ha már a visszaváltozós korszaka... Tigra Icons? Ott aztán változtatgatja a formáit eleget.

Farek:

--- Idézetet írta: galamb ---A honosítás is tökéletes, kösz szépen!  
--- Idézet vége ---
Köszi szépen. A honosítás nagy része Galen és Dórika munkáját dicséri, mert én csak lefordítottam, de nekik egy baromira rossz minöségü szkennel kellett beérniök, abból hozták ki ezt.

--- Idézetet írta: galamb ---Amúgy nem tud átváltozni normál nőnek, ha akar?
--- Idézet vége ---
Tigra nem tud visszaváltozni, de van egy amulettje, aminek a segítségével a régi külsejét tudja láttatni. Ajánlom a nyugati parti Angyalok 4 részes minijét, ami szintén fent van itt, ott többet megtudhatsz erröl. Aztán ez késöbb változni fog, amit, remélem, majd magyarul itt is olvashatunk a jövöben.

Galamb:
Köszi az új részt, elég durva. Tigra kicsit gyengének tűnik, meg gyávának, nem épp egy tipikus hős, de majd a következő számban gondolom valamelyest változni fog a helyzet. Amúgy nem tud átváltozni normál nőnek, ha akar?
 A honosítás is tökéletes, kösz szépen!  

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv! Köszönet Dórikának,Galennek,Fareknak  az új Bosszú Angyalai-ért!!Az ERŐ legyen veletek!!!
--- Idézet vége ---
Szívesen, Ó Sötét Nagyúr!
Csak egy röpke kérdés: a sötét oldal nem féltékeny Galaktuszra? Mármint a bolygófalás miatt, hiszen ahhoz a sötét oldalnak legalább egy Halálcsillag kell  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése