HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
benya11:
Farek, kösz a választ!!
Majd minden elolvasott számról írni fogok ide, úgyhogy te is képben leszel, hogy hol járok.
Sepi:
A klasszikus vonal továbbvitelét nem tervezed, egyébként? Mert mostanság jelenik meg odakint az Avengers Classic amiben sorban jönnek ki a régi Angyalok képregények reprintjei és így nagyon jó alapanyagot szolgáltatnak.
Farek:
Szia!
Jó újra látni közöttünk. Dicséretes, hogy valaki így beleveti magát, már megérte elkészíteni őket. Szóval:
Az olvasási sorrendet illetően szerintem elég egyértelmű a letöltés menüpont alatt található lista, hiszen ott sorszám szerint egymás után vannak felrakva a képregények. De a lényeg a következő:
A kree-skrull háború után van egy nagyobb ugrás, hiszen az Avengers 200-as számánál vesszük föl a fonalat, egészen a 202-ig. Itt volt egy kisebb kihagyás, mert nem voltak különösebben jók a történetek, ezért a 211-es számal folytatjuk (ebben van egy összefoglaló a kimaradt számokról), és jelenleg a 216-osig van kész. A 217-es is le van már adva, de még a feljavított verziót várja Dórika, hogy beírhassa.
Jelenleg itt tartunk, és ezt szándékozom folytatni, de ez nem a végét jelenti, hiszen korábban már felkerült az oldalra a 221-es szám.
Ezenkívül szintén korábban már felkerültek a 281-285-ig lévő számok, mert azok a régen magyarul is megjelent Ostrom című történet folyománya. Ez után következik a GVH.
Időrendben közben van, de mivel nem függ össze, ezért nyugodtan lehet utána olvasni a nyugati parti Angyalok 4 részes első sorozatát.
A speciálok közül egyet azért érdemes már közben elolvasni, ez pedig a What if V2/5. "Mi lett volna, ha VÍzió elpusztítja a Bosszú Angyalait?" Ezt azért, mert gyakorlatilag a BA 9, és 57-58-as történetek egy alternatív verziója.
Na, nagyjából ennyi.
A magyarul megjelenő köteteket valóban ajánlom a figyelmedbe, és mindenkiébe.
A karácsonyi meglepetésre pedig megéri majd várni, igazán jó kis dolog lesz,
benya11:
Hali Farek!
Egy ideig nem jártam a Hzs-n, de most már újra itt vagyok és olvasom a BA képregényeket. Most szám szerint, az Avengers v1 91. számánál járok. Az összes BA képregényt szándékszom elolvasni az oldalról. (a specialokat majd késÅ‘bb) Na szóval, arra kérnélek Farek, hogy leírnád nekem, hogy hogyan tovább? Annyit tudok, hogy befejezem a Kree - Skrull hábórut, de azután megyik Ba-t olvassam? Melyikek jönnek idÅ‘rdendileg elÅ‘bb? A kérésem egyszerűbben: légyszi írd le, hogy a Kree - Skrull háború után megyik BA-kat olvassam. De az összeset írd le légyszi, ami az oldalon található. A GVH-t elég csak úgy írnod, hogy GVH. Remélem érthetÅ‘ volt a kérésem. Ha igen, akkor légyszi válaszolsz mihamarabb? KÖSZ!!
Az ebben az évben megjelenÅ‘ két BA kötetet én biztos, hogy megveszem!! Már nagyon várom Å‘ket!!
Hm, ez a karácsonyi-nagy dobás felkeltette az érdeklÅ‘désemet.
talgaby:
--- Idézet ---És bár még messze van a karácsony, de azért azt elárulhatom, hogy arra egy nagyon nagy dobással fogunk készülni.
--- Idézet vége ---
Ezt tanúsíthatom. Olyan nagy lett az a dobás, hogy kénytelenek voltunk félbevágni. De így is talán az oldal legkeményebb munkája lesz. De addig is mindenki olvasgasson Angyalokat (is).
Köztük nekem se ártana talán lassan...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése