HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (829/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Magát a rajzfilmet nem, de a képregényváltozatával már találkoztam.
--- Idézet vége ---
Hát, megmondom neked a frankót, túl sokat nem mulasztottál. Letöltöttem mind a 13 részt, gyarkolatilag az első évadot, de több már nem is volt. Mint Angyal rajongó, végignéztem egyszer, de annyira nem volt nagy szám. Nem tudom, hogy a képregények vajon teljesen a rajzfilm történeteit adták vissza, vagy valami újdonság is lehetett bennük. A szintén akkorájt készült Batman és Superman sorozatok jobbak voltak. Viszont igazán készíthetnének mostanába egy újat, hiszen azért most már eleget fejlődtek ők is, bizonyítja ezt az Ultimate Avengers 1-2. Persze érthető, hogy tavaly egy új F4 rajzfilmsorozatot dobtak ki, hiszen az ment a mozikban, de én nagyon örünék egy új angyali sorozatnak is.

JA, és most érkezett meg a születésnapi rendelésm a Milehigh-ról, egy pár eredeti, meg jó pár a 70-es években újra kiadott Angyali történettel. Nagy részüket olvastam már Essential-okban, de azért színesben látni nagyon más. Lenyűgöző, hogy egy számmal a 60-70-es éevkből meg lehetne tölteni vagy 6 részt a maiakból.

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Amúgy ismered, vagy valaki ismeri az a razfilmsorozaotot, amit vagy 10 éve készítettek, és Avengers: United they stand néven futott?
--- Idézet vége ---
Magát a rajzfilmet nem, de a képregényváltozatával már találkoztam.

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---A most megjelenő Káosz című kötetben a BA v1 500. számától kezdődő történet lesz, ugye??
--- Idézet vége ---
Igen, a Káoz az más néven az Avengers Disassembled (Angyalok, Oszolj!), ami az Avengers 500-503-as számokban futott. Majd novemberben jelenik meg egy kötetben a New Avengers 1-6. részei. Jók lesznek.

Nekem is az egyik kedvencem ez a what if történet, főleg a második fele miatt, hogy másként ugyan, de vannak dolgok, amik ugyanoda lyukadnak ki, mint nálunk. Az összes what if.. történet egy alternatív valóság, vagyis megtörtént ugyan, de nem 'nálunk', a fő Marvel univerzumban, hanem egy párhuzamos világban. Személy szerint egy nagyon jó sorozatnak tartottam a what if...-et, bár persze helyenként voltak itt is nem annyira sikeres részek. itt az oldalon is megtalálsz elég sokat, ami közül elfogultsággal telve tudom ajánlni a Bulldózerest. A kedvencem volt, és nagyon örültem, hogy fel tudtuk ide tenni. Csak a lényeg, hogy elolvasás előtt a tudnivalókat is elolvassa az ember.
A távlati terveimben szerepel majd egy másik Angyalos what if... honosítása is, sőt, a GVH-hoz kapcsolódóan is van what if... szóval még az is jönni fog.

Amúgy ismered, vagy valaki ismeri az a razfilmsorozaotot, amit vagy 10 éve készítettek, és Avengers: United they stand néven futott?

benya11:
Mivel te is ajánlottad Farek, ezért az olvasást a What If v2 #5-el kezdtem. Az első oldal hasznos volt, mert felelevenítette, hogy nagyjából mi történt a BA v1 #9, 57-58 részekben. Az tetszett még benne, hogy az egészet ez az Uatu fickó mesélte. Meg még az is, hogy elmagyarázta, hogy ez csak egy alternatív verzió. A 2. rész ebből nekem jobban tetszett, mint az 1. Azért, mert ötletesnek találom, ahogy ebben az alterverzumban is végül Energikon agya lett Vízió testében. ármint ötletesen megmagyarázták. Az nem tetszett benne viszont, hogy picit összezavarodtam, a történet közbe, hogy "Ez akkor megtörtént vagy sem?". De azért jó volt.

A most megjelenő Káosz című kötetben a BA v1 500. számától kezdődő történet lesz, ugye??

Farek:
Sepi: Ha klasszikus vonal alatt a 100 alattiakat érted, akkor egyelőre nem. Amit most elindítottunk, 200 fölött, nagyon rendben van nagyon sokáig. aztán ki tudja még, hogy mi alakul.

benya11: Várom.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése