HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ejnye emberek! Az egykoron egyik legnépszerűbb képregény fóruma pang? Ajjaj!
Sajnálatos módon mostanában kicsit belassultak az honosítások ezen a vonalon, hiszen mindenkinek van saját munkája, amiből ezt a hobbiját fedezi de azért igyekszünk. És bár még messze van a karácsony, de azért azt elárulhatom, hogy arra egy nagyon nagy dobással fogunk készülni. Addig meg jönnek majd a sima Angyalok, és a következő történet komoly változást fog jelenteni hőseink, és főleg Pym életében.
Mellesleg itt is ajnálmo mindenkinek, hogy a börzére megjelenő BA kötetből, valamint a novemberiből is ne felejtsen el venni egyet, hiszen nagy esemény ez az Angyalok életében! Saját cím alatt, saját füzetben!
Ha pedig valakinek kérdése van az Angyalokkal kapcsolatban, mert esetleg még nem ismeri őket, vagy csak nekem akar fejtörést okozni az nyugodtan tegye csak fel!
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi ---Igen, még én is olvastam a régi Marvel Extrában (azt hiszem abban volt) a róla készült dokumentációt, de azért nem gondoltam volna, hogy például Thor kalapácsát csak úgy el tudja tüntetni, még ha az is molekulákból áll. De mint mondtam, ettől függetlenül jó ez a történet, csak mást vártam volna. Ami viszont még érdekes, hogy Tony hogy tudott összedobni egy olyan kis mütyürt olyan rövid idő alatt megfelelő szerszámok nélkül, pláne a páncéljából, ami ugyebárt szerte foszlott a Molekulaember által?
--- Idézet vége ---
Erős a gyanúm, hogy annak a Molekulaemberes leírásnak azon részei eme történet alapján születtek meg.
Tony-t illetően pedig egyrészt említette, hogy valami maradt a páncélja maradékából, amit felhasznált. Másrészt lehet, hogy az ottani gépekből is felhasznált ezt-azt. Harmadrészt erős a gyanúm, hogy tanácsot kért Forge-tól
Viszont nekem az nagyon tetszett ebben, hogy nem a kézenfekvő megoldást választották, és azzal a mütyürrel intézték el, hanem még komolyan meg kellett vele küzdeniük.
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---Sepi: nem tudom, engem annyira nem hökkentett meg, hogy Molekulaember eltüntette a dolgokat, mert ő azért valóban iszonyatosan tápos. gyakorlatilag szinte a Túlontúlival volt egyenlő, (és most nem az Illuminati-s Túlontúli gyalázatra gondolok), vagyis szerintem komolyabb gond nélkül mehetett volna ölre Galaktusszal.
--- Idézet vége ---
Igen, még én is olvastam a régi Marvel Extrában (azt hiszem abban volt) a róla készült dokumentációt, de azért nem gondoltam volna, hogy például Thor kalapácsát csak úgy el tudja tüntetni, még ha az is molekulákból áll. De mint mondtam, ettől függetlenül jó ez a történet, csak mást vártam volna. Ami viszont még érdekes, hogy Tony hogy tudott összedobni egy olyan kis mütyürt olyan rövid idő alatt megfelelő szerszámok nélkül, pláne a páncéljából, ami ugyebárt szerte foszlott a Molekulaember által?
Farek:
Szerintem sincs kint a Csúcsbiztonság 3. Szóval jöhetne máááááár
Sepi: nem tudom, engem annyira nem hökkentett meg, hogy Molekulaember eltüntette a dolgokat, mert ő azért valóban iszonyatosan tápos. gyakorlatilag szinte a Túlontúlival volt egyenlő, (és most nem az Illuminati-s Túlontúli gyalázatra gondolok), vagyis szerintem komolyabb gond nélkül mehetett volna ölre Galaktusszal. Nem azt mondom, kemény volt, de nem teljesen alaptalan, legalább is a számomra.
A vége megoldás pedig szintén elfogadható volt számomra, mert Molcsi valójában mindig is tényleg egy kisebbrendűséggel küzdő kisember volt, nagyon labilis személyiséggel, akinek nyilván Vulkána vette el a szüzességét , és akit szerintem simán meg lehetett győzni. Basszus, bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha Holdkő karmai közé kerül...
De ez csak az én véleményem. Ha valakinek van más, ne habozzon megosztani!
Remy:
Hát talgaby végignéztem az összes hírt de nem találtam meg a harmadik részt.A másodikat megtaláltam azt még 2004. 11. 25. -én(csütörtök) rakta ki Micho de azóta nincs Csúcsbiztonság story kirakva.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése