HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (824/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---A Jarvises részt elfelejtettem megemlíteni, bocs.  Tetszett, és Jarvis jól tette, hogy nem hívta Kapot, mert akkor az a csávó többet kapott volna... De aranyos kis sztori volt.

Elolvastam a 212-es számot. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez a szám nekem nagyon-nagyon tetszett! Valamiért megfogott ez a sztori. A rajzok szokás szerint tetszettek. Nem értettem, hgy Fullánk miért viselkedett így ebben a számban...   De a következőben majd kiderül...
--- Idézet vége ---
Szerintem Jarvis Fantasztikus volt. RÉgóta gondolkodtam, hogy be kellen szerkeszteni egy Jarvis karakterleírást, de eddig még nem jutottünk el odáig. Talán, majd...

A 212-es alaptörténete szerintem nem volt annyira nagyszabású. Viszont a folyamatot, ami Pym-et érinti, jelentősen megdobta, és ennek a messzeható következméyneit egyből a következő számban meg is lehet vizsgálni. Pym örök időktől fogva egy komoly vesszőparipája az Angyaloknak, ezeket a változásait többször is magyarázták és újramagyarázták, többeg között az Angyalok Mindörökkében, amit nagyon ajánlok majd.
Megmondom őszintén, nekem soha nem volt túl szimpatikus karakter, olyan oda nem illőnek éreztem. Még legjobban talán akkor kedveltem, amikor a Nyugita parti csapatnál mint csak simán Dr. Pym szolgált. Az korrekt időszaka volt.

Dórika:

--- Idézetet írta: Troll ---
--- Idézetet írta: talgaby ---Előtte vmi olyasmi ígéreteket hallottunk, hogy lesz központi letöltőlista, hogy ne kelljen vadászgatni meg ilyenek... vagy az már kész van?
--- Idézet vége ---
Őőő... Lesz lesz, mindjárt.

--- Idézet vége ---
Ha szabad lenne, pontosítanám Troll szavait:
Van! Van, már május eleje óta.

Troll:

--- Idézetet írta: talgaby ---Előtte vmi olyasmi ígéreteket hallottunk, hogy lesz központi letöltőlista, hogy ne kelljen vadászgatni meg ilyenek... vagy az már kész van?
--- Idézet vége ---
Őőő... Lesz lesz, mindjárt.

talgaby:
MaxSec kész van, Troll már ki is rakta az előzetesek közé, max. 2 hét és jön. Bocs, de már kialakult társaságban van, szóval ki fog kerülni, hacsak nem bukkan fel a semmiből egy hasonlóan várt képregény.
--- Idézet ---Egyébként úgy látom itt sincs nagy GVH véleményözön...  ....pedig sokan fofadkoztak, majd ha kikerül egészben, meg mindkét oldal topicjában, meg minden...
--- Idézet vége ---
Előtte vmi olyasmi ígéreteket hallottunk, hogy lesz központi letöltőlista, hogy ne kelljen vadászgatni meg ilyenek... vagy az már kész van?

benya11:

--- Idézetet írta: Farek ---Na-na, Fairlight koma! Benya11 a mienk, és nem adjuk senkinek!  

Viszont ejnye-bejnye! A jó öreg Jarvis kalandja mrá smafu? Lesz dá-dá   ... Na jó, nem, mert egy kedves, jól véleményzeő olvasót nem riasztunk el. Sebaj, majd leverjük ezt is Fairlight-on!  
--- Idézet vége ---

A Jarvises részt elfelejtettem megemlíteni, bocs.  Tetszett, és Jarvis jól tette, hogy nem hívta Kapot, mert akkor az a csávó többet kapott volna... De aranyos kis sztori volt.

Fairlight: Miután itt végeztem talán átmegyek oda IS olvasni BA-t...

Elolvastam a 212-es számot. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez a szám nekem nagyon-nagyon tetszett! Valamiért megfogott ez a sztori. A rajzok szokás szerint tetszettek. Nem értettem, hgy Fullánk miért viselkedett így ebben a számban...   De a következőben majd kiderül...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése