HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Na-na, Fairlight koma! Benya11 a mienk, és nem adjuk senkinek!
Szerintem is nagyno jó volt ez az Ultron történet, ami két kis rövid részben véget is ért. Manapság legalább 6 rész lenne, plusz a crossover-ek és az időszaki kiadványok.
Viszont ejnye-bejnye! A jó öreg Jarvis kalandja mrá smafu? Lesz dá-dá ... Na jó, nem, mert egy kedves, jól véleményzeő olvasót nem riasztunk el. Sebaj, majd leverjük ezt is Fairlight-on!
A kimaradt részekre pedig több szót nem is igazán érdemes vesztegetni, mint amennyi az üsszefoglalókban volt. Viszont ez az új csapatfelállás valóban tetszett nekem is. De hogy végleges? Tudod, mi minden végleges az Angyaloknál...
Jokaszta természetesen még többször is visszatért, de most fejből nem tudom, hogy mikor.
A nyugati parti csapat pedig még egy kicsit később, kb. az Avengers 240-es számainak tájékán alakult meg, egyszer majd elérünk odáig is, és amikor megvagyunk, akkor majd folytatjuk a 2. sorozatukat is.
Fairlight:
Most akkor mi van a Csúcsbiztonság #3-al...? (Kész van, vagy nincs?)
Ha igen, akkor lehetne egy olyat kérni, hogy blokkoljátok már egy kicsit...mert a közeljövőben ( úgy november-december) kikerül 4 szám, és akkor Chronológiailag/poliszilag is meglesz minden sorban, amit a témában akartam...
Húú...benya11 remélem átjön hozzánk is BA-t olvasni/véleményezni, ha itt végzett....
Egyébként úgy látom itt sincs nagy GVH véleményözön... ....pedig sokan fofadkoztak, majd ha kikerül egészben, meg mindkét oldal topicjában, meg minden...
benya11:
Elolvastam az Angyalok 201-es számát. Szerintem jól levezették az előző sztorit, meg egy újat is elkezdtek, ami tetszett. Ez is jó sztorinak tűnik, majd elolvasom holnap a folytatást. (Minden nap egy BA, az orvost távol tartja. Na jó, ez talán nem volt annyira értelmes.)
BA v1 #202: Na, megvolt a befejezés is. Tetszett a sztori, de főleg a csavarok benne. Például, amikor kiderült, hogy Jarvis lemásolta az üzenetet stb. Pietro már nem is Bosszúangyal? És Bestia ebben az időkben, amíg BA volt, nem is volt tagja az X-Men-nek?
BA v1 211: Köszi a rövid összefoglalót a kimaradt részekről! Na, akkor megvan végre a végleges felállás. Azaz Kapi, Vasember, Thor, Tigra, Darázs és Vízió! Jokaszta feltűnt még valamikor? És akkor most nemsokára fog megalakulni a Nyugati Parti BA, igaz?
Farek:
Igen, megvan a Terminatrix Objective. Nem rossz kis minisorozat.
--- Idézetet írta: benya11 ---És a 200-as számhoz még annyit hozzáfűznék, hogy Thor helyében én már elmondtam volna a többieknek, ki is Dr. Blake. Minek rejtegetni? Ezt nem értem... Itt már tudják Vasemberről, hogy ő Tony Stark?
--- Idézet vége ---
Persze, már többször is elmondta mindenkinek, csak aztán mindig neutralizálni kellett mindenkit Na jó, nem is, csak most néztem meg a MIB 2-t. Szerintem a titkora mindenkinek szüksége van, ezért nem teszi közszemlére.
Vasemberről jelen állásvagyis a 200-as szám idején talán Thor tudja, hogy kicsoda. De ez majd még fog változni.
benya11:
Kösz a jó sok választ!!
Megnéztem a képregényes szekrényemben: A The terminatix objective Avengers 2. és 3. száma van meg, talán ismered őket. Amit még elfelejtettem említeni, hogy van azért pár v3-as Iron Man-em is. És igen, az Ultron Unlimited kötet van meg.
És a 200-as számhoz még annyit hozzáfűznék, hogy Thor helyében én már elmondtam volna a többieknek, ki is Dr. Blake. Minek rejtegetni? Ezt nem értem... Itt már tudják Vasemberről, hogy ő Tony Stark?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése