HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---Na, remélem mindenki volt a börzén, és vett egy példányt a BA kötetből. Trollnak már dedikáltam, ha valaki más is szeretné, csak szóljon és megoldjuk
--- Idézet vége ---
Én kérek, én kérek!
Egyébként minden dicséretem a karakterleírásokhoz, nagyon jók lettek.
Farek:
Na, remélem mindenki volt a börzén, és vett egy példányt a BA kötetből. Trollnak már dedikáltam, ha valaki más is szeretné, csak szóljon és megoldjuk
benya11: Igen, Pym-ék valóban elváltak, és jele korig nem is házasodtak ismét össze, bár a kapcsolatukat többször is felmelegítették. Maga a történet szerintem nem az erősebbek közül való, de azért szórakoztató. Valószínűleg a Pym-es része a fontosabb, ami majd már a 217-esben is hamarosan tovább bonyolódik.
benya11:
Elolvastam az Angyalok 214-es számát is. Az elején szerintem tök jó volt az a Daily
Bugle-os újságcikk! És Pym-ről megint volt szó. Most pont jól elbúcsúztak Darázzsal egymástól. És akkor mostmár hivatalos a válás, igaz?? Tetszett ebben a számban Szellemlovas karaktere, picit a Holdlovagéra emlékeztetett. A magánélete meg picit Pym-ére.
Egyébként én holnap megyek a börzére és igen, veszek egy példányt, a BA-ból.
Farek:
Amint már említettem korábban is, Pym magénélete mindig is az egyik legmozgalmasabb volt az Angyalok küzól. És igen a tárgyyás. Bár ha belegondolunk, a történet bizonyos részei kicsit erőltetettek - Pym, aki ugyan zseniális biokémikus, de pár nap alatt összedob egy robotot egy nagy rakás adamantiumból, amit termélszetesen a kis házi laborjában meg tud formálni - de maga a történet, a tárgyalás ás Pym összeomlása igazán jól van kidolgozva. És még messze van a vége, illetve kb. a 220-as részek vége felé, amikor ez a történetszál végérvényesen lezárul. Szerintem az egyiklegjobb történetfolyam, remélem, hogy belátható időn belül eljutunk a végéig.
Ja, és egy szolgálati közlemény:
Most vasárnap börze! Ráadásul Bosszú Angyalai történet jelenik meg magyarul!!! Szóval mindenki menjen és vegyen magának egy példányt, különben lesz nemulass!
benya11:
Na, elolvastam az Angyalok 213-as számát, azaz a Fullánk tárgyalását. Most jött el az az idő, amikor nagyon megutáltam Pym karakterét. Veri Darázst, megtámadja az Angyalokat egy robottal, ami majdnem megöli. Akkor még benne van a csapatban?? Meg hallottam valami olyasmit, hogy Darázzsal szakítanak... Most ezekszerint szakítottak? Egyébként az mindig tetszik, hogy mindig mutatják az Angyalok magánéletét is picit. Például amikor Tony elkéredzkedik egy értekezletről, vagy amikor Dr. Blake egy műtétet be sem fejez rendesen. Remélem Vízió és Skarlát Boszorkány hamarosan visszatérnek a csapatba, mert már hiányolom őket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése