HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
benya11:
Nyugati Parti Angyalok v2 #82
Az elején nem tetszett, hogy az Angyalok megint harcoltak a shiárokkal.
Viszont Lilandra döntése tetszett.
Energikon #9
Vízió "megingása" nem volt annyira jó, de aztán Energkionnak sikerült meggyőznie.
Huh, és a végén felrobbant a Nega bomba... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sztori vége.
És a füzet végén lévő Limbó Klub kép: Nagyon tetszett, köszi, hogy beraktátok!!!
Na, elolvastam a GVH utolsó részét is!!
Először is szeretném elmondani, hogy nagyon tetszett ez a crossover! A legvége miatt is. Szinte pont most "kezdődött" el a CW. Mármint hogy a viszály Amerika Kapitány és Vasember között. Én nem tudom, hogy mit tettem volna az Angyalok helyében, de a Legfőbb Intelligencia végüé valahogy túlélte. És egy SKRULL-al szövetkezett? Vagy ez hogy van? Meg Lilandra beszéde is jó volt, Kapi "Már tényleg minden megváltozott." mondata meg vészjósló volt.
Köszi a GVH keletkezéséről szóló írást is.
És végül, de nem utolsó sorban: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A GVH HONOSÍTÁSÁBAN, UGYANIS EZ EGY NAGYON JÓ TÖRTÉNET!!
Galamb:
Én is köszönöm az új részt. Erre a Pym gyerekre rá jár a rúd. A Thor rugás tényleg gáz volt, de a honosítás meg jó! Köszi szépen mindenkinek.
Gorgonita:
A mindenki más, még Jarvis által is ignorált Mechanikus Martalóc és Vas meccse gondoskodott a napi mosolygásról. Tojásfej és Pym sztorija pedig igazi csemege volt.
Csúcs ez a csúcsbiztonság is. Köszi hogy megosztottátok velünk ezt az újabb Marvel Legendát is.
benya11:
Elolvastam az Energikon #8-at, azaz a GVH #11-et!
Picit fura volt benne, hogy Vízió már mennyire élettelen. Főleg akkor volt fura, amikor Simonnal beszélgetett. Az viszon tetszett, ahogy Energikon meggyőzi a shiárokat, hogy ne teljesítsék a parancsukat. De a nagy kérdés: akkor mi lesz velük kettőjükkel?
Végeztem a GVH #12-vel, azaz a BA v1 #346-al is.
Huh, a Legfőbb intelligencia kijelentései értehetetlenek voltak picit...
És miért akarja kivégezni az Angyalokat vajon? Ha bármikor látja, hogy hol vannak, akkor tudnia kéne, hogy az Angyalok bizony nem ellenségek...
Vasember és Sólyomszem mindeközbe hol volt?
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord ---De az dúrva volt ,hogy Thort egy rugással így elintézte..ezt egy kicsit erősnek éreztem Csóri Henryt jól felültette ez a Tojásfej,ebből már nem tud kimászni
--- Idézet vége ---
Hát igen, az nekem is a legneccesebb rész volt. De ugye a meglepetés ereje, meg nem készült fel a becsapódásra, amihez még hozzá is jött a lendület, meg a növekedés hatása, bla-bla-bla...
Egyébként szerény véleményem szerint lehet, ez a csata az egyik legrövidebb a szuperhősök között, de szerintem az egyik legérdekesebb, legpörgősebb. Nekem nagyon bejött, amint megpróbáltam elképzelni, hogy ez hogy zajlik le pillanatok alatt.
Amihez tudnám hasonlítani, az a régi magyar Pókemberben 2. történetként végigfutó Karmás-F4-es történetben, amikor Póki küzd a megszállt F4-gyel.
--- Idézetet írta: benya11 ---Végre megfigyelhettük, hogy mi folyik a Földön. Hát ez az USA ügynök... Nem is értem, hogy hogy csatlakozhatott az Angyalokhoz... Seregély és Sólyomszem akkor most elvált?
Azon megintcsak meglepődtem, amikor kiderül, hogy az a Dr. Minerva, aki Atlasz Kapitánnyal megszökött, nem is az igazi. De hát így megy ez az alakváltól háborújában...
--- Idézet vége ---
USA Ügynök: Rájuk tukmálták őt, mint az korábban említettem. Ha végre nekigurunnk a sima nyugati parti sorozatnak is, akkor már csak évek kérdése , hogy eljussunk odáig.
Igen, Minerva meglepő volt, bár már egy kicsit gyanakodtam, de nem gondoltam volna, hogy ez van.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése