HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (815/1091) > >>

benya11:
Elolvastam a Nyugati Parti Angyalok #81-es számát!
Végre megfigyelhettük, hogy mi folyik a Földön. Hát ez az USA ügynök... Nem is értem, hogy hogy csatlakozhatott az Angyalokhoz... Seregély és Sólyomszem akkor most elvált?
Azon megintcsak meglepődtem, amikor kiderül, hogy az a Dr. Minerva, aki Atlasz Kapitánnyal megszökött, nem is az igazi. De hát így megy ez az alakváltól háborújában...  

#217-es szám: Köszi ezt az új képregényt, a GVH elolvasása után fogom csak elolvasni. Addig nem akarom, hogy bekavarjon...

SithLord:
Üdv! Köszönöm Fareknek,Dórikának és Galennek az új Angyalokat!  Látjátok,hogy egy szöszi(vagy  akármilyen hajú)nem törödöm titkárnőn egy ember élete is múlhat...  Talán minden ahhoz a telefonhíváshoz vezethető vissza..De az dúrva volt ,hogy Thort egy rugással így elintézte..ezt egy kicsit erősnek éreztem  Csóri Henryt jól felültette ez a Tojásfej,ebből már nem tud kimászni  Akkor várom a következő Angyal történetet,addig is az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Frissültünk
Bosszú Angyalai v1-217 - Átverés

Farek:
Ugye? Én mondtam, hogy Rcik mennyire bosszantó! A legnagyobb tragédiája, hogy tulajdonképpen neki semmilyen képesség nem jutott, és ezért nem lehet szuperhős. Az meg, hogy ő hozta össze az Angyalokat... valamiért már akkor is kedvelték, meg persze ő volt Hulk tinédzser kísérője.

Nem meglepő, hogy Sólyomszem menni akart az űrbe, pláne nem, hogy USA Ügynök helyett. Igen régi és mélyre nyúló haragszomrád van köztük, ami igazán a Nyugati Parti Angyalok 2. sorozatának közepe felé éleződik ki, amikor az Ügynököt betolják a csapathoz. Igazán szórakoztató olvasni azokat a részeket. És valóban ez volt addig talán a legnagyobb BA gyűlés. Bár arányait tekintve a 100. szám volt a legkirályabb, amikor az ÖSSZES, addig valaha volt BA megjelent. Persze akkor még messze nem voltak ennyien.

benya11:
Elolvastam a GVH 4. részét, azaz az Energikon #7-et! Huh, hát ez a harc... Atlasz Kapitány vs Energikon... és ez a nega-karkötő... na, szóval picit bonyolult volt, de Energikon végül megoldotta.  
Rick: Ebben a számban totál hálátlan és utálható karakter volt (pl. amikor Kapinak hálálkodott stb...), de a végére rendezte a dolgokat Energikonnal. Annyi igaz, hogy fontos karakter, de néha utálom, néha meg szimpatikus a karaktere. A BA v1 #1-ben meg ő hozta össze az Angyalokat...

Elolvastam a BA v1 #345-öt is. Tetszett ez a rész, Kapi megint a csapat élére állt és kiosztotta, hogy ki hol legyen. Vicces volt Sólyomszem "megnagyobbodása", ezért ugye USA ügynök maradt a Földön. És ennyi BosszúAngyalt egy helyen...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése