HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: galamb ---A 218 miről szólt? Hátha röhögünk egy jót a a tartalmán.
--- Idézet vége ---
Hát, olyat hallottam már, hogy a röhögéstől sírni, de hogy a sírástól röhögni... De te akartad.
Szóval: Egy kb. 8 éves forma gyerek bejut az Angyalok Kúriájába és próbálja és elmondja, hogy ő az egyik korábbi ellenfelük, aki a világuralomra tört, de az Angyalok, közülük is talán Kapi, az utolsó pillanatban megakadályozta. Ő meghalt, viszont a lelke újjászülett. És mint kiderült, az ő lelke és teste évezredek óta újjászületik, csak korábban soha nem emlékezett a korábbi életeire. Most viszont, az utolsó akciója óta bár gyermektestben él, de minden korábbi életére emlékszik és ez az őrületbe kergeti. Meghalni pedig nem tud, mert azonnal újjászületik. Ezt demonstrálandó elővesz egy pisztolyt és a főbe lövi magát az Angyalok szeme láttára, akik természetesen elszörnyednek, hogy egy kisgyerek hogy tehet ilyet, aztán amikor pár perc múlva megint ott van, akkor komolyan veszik. Megígérik, hogy segítenek, de a gyerek türelmetlen, ezért éjszaka elszökik, és elmegy katoani bázisra, ahol a parancsnok unokaöccsének hazudja magát. Persze erre simán beengedik. Ott aztán beszökik egy kilövésre váró műholdba, amit aztán a Napba iráyít, hátha meghal. Mindezt úgy, hogy mivel nem utasszálításra van tervezve, ezért mindig meghal és újjászületik út közben, és a kb. 5 másodperces ébrenlétek alatt tudja mindezt megcsinálni. Aha.
Persze a nap sem öli meg, de legalább egy nagy, tüzes szörnyként szület újjá (á la Superman IV., csak keményebb kinézetben). VIsszamegy a Földre agyatlanul tombolni, jönnek az Angyalok, őket meglátva jönnek vissza a dolgok, megdögletek fogadkozások, aztán Thor lehűti egy viharral, az energiaforma eloszlik, a gyerek ismét ott van, de végre megint jótékonyan nem emlékszik, hogy hogyan is került oda, úgyhogy az Angyalok gondjaikba veszik.
Ennyi.
Lehet, hogy így leírva nem olyan gáz, de hidd el, nagyon is az.
Galamb:
A 218 miről szólt? Hátha röhögünk egy jót a a tartalmán.
Farek:
Igen, Pym életének nem ez a csúcspontja. De természetesen a hős azért hps, hogy még a legmélyebb gödörből is ki tudjon mászni. Csak kérdés, hogy mikor és hogyan.
A 218-as szám kimarad, mert egy nagy kalap trutyi, nem tudom, hogy milyen meggondolásból születhetett annak idején, valószínűleg átmeneti ötlethiány volt, vagy valamivel ki kellett tölteni a hónapot, de a lényeg, hogy nem veszítetek vele semmit. Hogy a következő, a 219-es mikor kerül ki, azt sajnos nem tudom, mert Dórika gépe bemondta az unalmast az azon lévő dolgokkal együtt, de reménykedjünk, hogy van, ami megmenthető.
benya11:
Elolvastam az Angyalok 217-es számát!
Tetszett, bár szerintem Kapi maradhatott volna a vezető.
Ez a Mechanikus Martalóc gyógyíthatatlan...
Uhh, és Pym: most kivételesen sajnáltam őt. Csak Tojásfej tudná tisztázni.
Köszi a a fordítást és a beírást, várom a következő számot!
Az Angyalok Mindörökkét és a Csúcsbiztonságot is el fogom majd olvasni.
Farek:
A Mechanikus Martalóc szerintem is nagyon aranyos figura. Annyira kis lúzer aztán ugye visszatért még a 221-ben is, ami szintén olvasható az oldalon. Később pedig tagja lett az Angyalok műszaki személyzetének, és hűen szolgálta őket.
Szegény Pym-re most valóban rájár a rúd, és tovább fognak majd rosszabbodni a dolgok, de ne menjünk ennyire a történések elébe.
A GVH szerintem is fantasztikus történet, és ez valóban komolyan hatott Kapi és Vasember kapcsolatára. De megérdemelte a Legfőbb Intelligencia. Pláne, hogy jó Marvel szokás szerint visszatért... Az meg, hogy a skrullokkal szövetkezik, már szinte meg sem lep. Az egyik legszámítóbb, leghidegebb, lény a Marvel univerzumban. Iszonyatosan hosszú távra tud előre tervezni, bár megmondom őszintén, nekem egy kicsit azért már túl nagyszabású volt ez a terve, de sebaj, belefér. Aztán az evolúciós terveihez közelebb visz az Angyalok Mindörökké, meg a Csúcsbiztonság. Meg a Chronopolis-on futó Avengers 7 számában a Live kree or Die!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése