HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (765/1091) > >>

dr samson:
Heh, kissé le vagy maradva, én az új, tegnap megjelent Elektrás részre céloztam.  
De akkor az előző szám: Janet biztos Tonytól tanult az ivás művészetét...  Pym,meg: hát ja, bár ki tudna ellenállni egy olyan csajnak? Szerintem tök jól nézett volna ki, ha nem Romita Jr. rajzolja. Viszont, ami érdekes, bár nem tudom eljutottál-e már odáig az Initiative-val, de nem túl nagy spoiler, hogy ott meg a Pym-et alakító skrullt egy erőteljes férfinak ábrázolják. Bár talgaby szerint ezzel nincs semmi gond (mondván a skrullok úgy is hermafroditák), de engem azért kicsit zavart...

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Farek mester, kérésed számomra parancs. Az imént olvastam el a Mighty Avengers legújabb számát, szóval ha akarod, már ki is tárgyalhatjuk...
--- Idézet vége ---
Ó, közeleg már Utópia, érzem, hogy közeleg...
Csak előbb még meg kell birkóznom az előpiákkal  

Szóval: ugye, hogy Pym egy címeres barom? Zseni, mi? Mondjuk, legalább ágyba vitt egy dögös skrull macát. Bár, ha az alakváltásra gondolok, ki tudja, hogy nézett ki eredetileg...

Janet meg teljesen meglepett, amikor igen kapatosan érkezett haza.

dr samson:
Farek mester, kérésed számomra parancs. Az imént olvastam el a Mighty Avengers legújabb számát, szóval ha akarod, már ki is tárgyalhatjuk...

Margali:
és még ha le is tudta volna írni annak a karekternek a nevét, akire gondol... most akkor tényleg az volt? (nem már... ugye, nem?)

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Különben mutatsz nekünk két képet két megölt Sithről?
--- Idézet vége ---
Csak az előző javításod mentett meg a borzasztó végtől...  
Különben is, csak figyeltem, hogy figyel-e valaki, de Madroxra gondoltam. (hú, ez nagyon gyenge indok, beégtem  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése