HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (764/1091) > >>

talgaby:
Mágiának nincs köze hozzá. Különben is, az első vagy második New Avengers-tie-inben Bendis már megmagyarázta, amikor a skrullokról volt csak szó benne. Ejnye, hát nem figyeltetek?

Farek:
Az rendben, de ugye elméletileg korábban képesek voltak érzékelni a skrullokat, most meg már semmilyen módon sem. Szóval egy kicsit rejtélyes számomra ez a mágiás hókusz-pókusz.

dr samson:
Farek: elvileg azt hiszem reprodukálni tudják a földi szuperhősök képességeit és ezeket kombinálják (csakúgy, mint a Super Skrull esetében)

Margali:

--- Idézetet írta: Farek ---Eh, biztos valami skrull mágia.
--- Idézet vége ---

Ha az Otherworld-t vagy Avalont vagy nevezék épp ahogy akarják, feltudták dúlni... bármit megtehetnek... nem is értem mire vártak eddig... Oberon fut egy skrull flotta elől... ez tényleg a vég    

Pym gáz, de én azért kicsit sajnálom, hogy még extrán lejáratták szegényt

Farek:

--- Idézetet írta: dr samson ---Heh, kissé le vagy maradva, én az új, tegnap megjelent Elektrás részre céloztam.  
De akkor az előző szám: Janet biztos Tonytól tanult az ivás művészetét...  Pym,meg: hát ja, bár ki tudna ellenállni egy olyan csajnak? Szerintem tök jól nézett volna ki, ha nem Romita Jr. rajzolja. Viszont, ami érdekes, bár nem tudom eljutottál-e már odáig az Initiative-val, de nem túl nagy spoiler, hogy ott meg a Pym-et alakító skrullt egy erőteljes férfinak ábrázolják. Bár talgaby szerint ezzel nincs semmi gond (mondván a skrullok úgy is hermafroditák), de engem azért kicsit zavart...
--- Idézet vége ---
Ja, kérem szépen, én nem dagonyázom a letöltés erkölcsi fertőjében  
Legalább is azoknál a számoknál, amiket egyébként rendelek, ott nem, a többiről pedig hallgatunk, mint a sír...  

Inni tanulhatott tőle, végül is volt hozzá köze... De komolyan mondom, ha többször nem monják a nevét, meg sem ismerem. Nagyon nem úgy nézett ki, ahogy valamennyire megszokta az ember. Lehet, hogy a hajszíne tette?  

A testi arányokat pedig már régóta nem figyelem a képregényekben (hacsak nem mondjuk Amazon domborulatairól van szó... nyami!), mert a láttukra bármely jóérzésű olimpiai bajnok atléta, vagy úszó keserves zokogásban törne ki.

Viszont, bár már két számban is láttam (a Pym-es Mighty, meg a Póknős New), de még igazából mindig nem értem, hogy hogyan is kapják meg a képességeket, gondolatokat csak azért, mert letakarják őket azzal a vizes törülközővel???   Eh, biztos valami skrull mágia.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése