HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Madroxot akart írni.
Margali:
--- Idézetet írta: Farek ---Rozsomák valójában Madros álruhában, nem tudtad?
--- Idézet vége ---
Nem. Ez most komoly? Az ki?
talgaby:
Különben mutatsz nekünk két képet két megölt Sithről?
Farek:
--- Idézetet írta: dr samson ---Te Farek, ha néha benéznél a spidertomra vagy csak itt a Marvel és DC spoileres topikba,. akkor láthatnád, hogy általában elég rendesen kibeszéljük az SI éppen aktuális részeit. Pl. most szedem épp a Mighty kövi részét a netről...
--- Idézet vége ---
Itt szoktam, de akkor majd igyekszem jobban körbenézni. Különben is az Angyalos részeket én itt akarom megbeszélni és punktum! Különben...
--- Idézetet írta: Margali ---De én feleslegesnek találtam, hogy az Új B.A.-ok közé minek kellett Rozsomákot beválogatni... nem elég, hogy minden X címben szerepelt...?
Kiképzőt egész megkedveltem mostanában...! És a mini-je is egész jó volt, olvastad?
--- Idézet vége ---
Rozsomák valójában Madros álruhában, nem tudtad?
A minijét nem olvastam. Egyébként annyira nem kedvelem, mert szerintem nagyon csúnyán felértékelik, de hát ízlések és pofonok.
Margali:
--- Idézetet írta: Farek ---Emberek, hát mindenki elégedett minden Bosszúangyallal? Senkinek nincs olyan, akit haszontalannak tart?
--- Idézet vége ---
Nem merek nyilatkozni, mert ehhez ismerenem kéne az összeset és az összes történetük... túl sok ez egy olya kicsi állatnak...
De én feleslegesnek találtam, hogy az Új B.A.-ok közé minek kellett Rozsomákot beválogatni... nem elég, hogy minden X címben szerepelt...?
--- Idézetet írta: Farek ---Sosem gondoltam volna, hogy a Kiképzőnek és a Constrictornak (neki van már magyar neve? Most lusta vagyok kitalálni valamit ) is van lelke.
--- Idézet vége ---
Kiképzőt egész megkedveltem mostanában...! És a mini-je is egész jó volt, olvastad?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése