HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (733/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v2 #07-12 TPB Farek,Predash,Sepi,beigli69!  
Uhh ez maratoni volt a szemem ki is gúvadt rendesen mire a végére értem...  ,de iszonyat jó történetek voltak,a Lokis is már jó volt,de ami utána jött na az döbbenet,úgy hullanak a hősök,mint ősszel a falevelek...hihetetlen...nagyon brutál volt tetszett!!!   a végén a "vége"felirat tényleg az jelenti,hogy így van vége,vagy valamit még el kell majd olvasom?De az nem ma lesz,azt hiszem mára elég volt ,de visszatérek..
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Semmi gond, beigli69! Ahogy ott is írtam, meglátom, mit tehetek az ügy érdekében.

GG: Igen, elég egyértelmű volt, hogy az F4-hez hasonlóan a hírnökök is a 4 elemet mintázzák. Ezért is gondolom azt, hogy Plazma gyarkolatilag Nova "elvizesített" verziója, hogy megfeleljen zeknek a kívánalmaknak. Aztán persze lehet, hogy nem  
Szegény F4-nek esélyük sem volt nagyobb és erősebb kozmikus megfelelőik ellen:( Még szerencse, hogy a végére megérkeztek a többiek

beigli69:
mea culpa farek.
sajnos lustaság és túlterhelés ügyéből kifolyólag elég ritkán látogatom a belső tpicot

grey gargoyle:
Jah, valóban, elírtam. Nem az F4 #6-ban volt az a Susan Storm kép, hanem az Avengers #6-ban, elnézést.

Plasma-t meg én eleinte valami energia alapú lénynek gondoltam, már csak a nevéből adódóan is, de ő tényleg valami víz bázisú lény. És így alkotta meg a 4 hírnök a négy elemet. Légjáró, Tűzura, Plasma írányította a vizet, Terrax meg a 4. elemet. Az ezüst utazó meg a kozmosz volt.

Ben Reilly:
Farek a Fénybenjáró.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése