HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: dr samson ---Basszus Farek, hogy nem szakad ránk a Hold, ha ekkorát lódítasz?
--- Idézet vége ---
Most a lakásban vagyok, védett helyen. És majd igyekszem nappal közlekedni
dr samson:
--- Idézet ---"Farek, Farek, Fareeeeek, mikor írhatok már be megint egy jó kis Bosszú Angyalai történetet? Lécci, lécci, lécciiiiii!!!"
--- Idézet vége ---
Basszus Farek, hogy nem szakad ránk a Hold, ha ekkorát lódítasz?
Farek:
Semmi gond, érthető
Igen, grafikailag nagyon rendben vltak, főleg az első 6 részek, amikor Jim Lee még nagyon benne volt. Terrax valóban félelmetesen néz ki, vagy amikor az F4 6. részében az elején egy 2 oldalas képen a szuper-skrull kiüti Fátumot, az is nagyon rendben van. Ami mondjuk eléggé zavaró volt számomra, amikor a Varázslónőnek olyan hosszú lábakat rajzolt még az Angyalok elején, hogy az már nekem is sok volt.
Az időutazás ugye örökké egy rejtélyes dolog marad, de a lényeg, hogy háromszor pusztult el a Föld, mire sikerült megmenteni. Szóval a helibázis is egyszer így, egyszer meg amúgy.
A teremtés pedig... nos ez valóban egy érdekes kérdés. Az egy év kontra évmilliók kérdésre majd talán választ ad a befejező 4 részes mini.
Szívesen. Ezért készítjük őket, hogy az olvasóink elégedettek legyenek.
Asys:
Értsd:könnyebbé válik az egész story/megemészthetőbbé!Bocsi,ha nehezen érthető...
Asys:
Heroes Reborn összegzés
Ami nagyon teszett:
1.A visszaemlékezések a 616-os Földre!Az F4-ben a Szemlélő révén,a Vasemberben
pedig Fátum segítségével!Durva,hogy egyedül csak Doom tudta az igazat Végítéletről;
a többiek (Amerika Kap,Tony Stark és Reed) ,,csak'' sejthették,hogy mi van a
háttérben...
2.A modern kerekasztal lovagjai (alias Reed,Banner,Pym,Stark és Doom);frankó volt,ahogy kapcsolatot hoztak létre közöttük;mintha régóta ismernék egymást!
Holott Fátum is említi,hogy újjászületésüktől csupán csak 1 év telt el!Mégis évtizednyi
emlékekkel rendelkeztek;de erről majd később!
3.Galactus és hírnökei most ténylegesen az Apokalipszist és a 4 lovast képviselték!
Nem semmi,ahogy lerohanták a bolygót!Elvileg akkor a hírnökök népesítették be a Földet!
4.Voltak nagyon szép momentumok:pl. amikor Bucky ,,elesett'',Kapi pedig visszatért;vagy amikor Kapi megmentette az idős csókát!
5.A grafika eszméletlenül szép;egyes karakterek rendkívül jók lettek:
az ember szinte érezte Galactus hatalmát,Terrax erejét,a Fáklya lendületét és tüzét!
Ami kicsit furcsa volt:
1.A hírnökök népesítették be a Földet;de akkor ezek szerint több millió évesek!
A kozmikus hatalom halhatatlanná tesz?
2.Fátum időutazásai (v. inkább tér?) kicsit megkavartak engem!Az ember(=olvasó)
nem vágta,hogy most akkor elbuktak a hősök vagy nyertek?A Helibázis például mintha kétszer robbanna fel,kétféle dolog miatt!!!
3.Úgy éreztem,hogy az írók megpróbáltak minél több karaktert bemutatni!Az Avengersnél éreztem ezt a legjobban (amikor Loki kártyalapként húzta elő a szuperbűnözőket);Kapinál a legkevésbé,bár ott meg rengeteg volt az egyoldalas rajz/kép!
Sz'al összeségében nekem nagyon tetszett/tetszik a story!
Vannak még megválaszolatlan kérdések;de ezek gondolom majd a későbbiekben,a következő számokban ,,könnyebbé'' válik!
Messze,nagyon messze vannak az utolsó számok...
Mégegyszer köszi a gigantikus mennyiségű honosítást srácok!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése