HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Asys:
USA Ügynök erősebb a Kapinál! ;) Ha jól tudom, akkor majdnem olyan erős, mint Pókember! :brow:
Annyi, hogy a Kapitány sokkal tapasztaltabb harcos nála.
És igen, gyakorlatilag magában beszélt...
Ahogy Farek írta, eléggé tragikus karakter ő, kemény múlttal és a jövője sem lesz túl könnyű! :rolleyes:
Wanda reakciója tényleg nem egy profira vall (eléggé labilis szegény), de sajnos lesz ő még ennél is mélyebben... :dry:
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2. 45. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Tetszett az Ügynök reakciója ahogy Clintet leszerelte! :cool: Bár nagyon szívesen megnéztem volna Energikon ellen is. :hehe: Tudtommal az Ügynök kb azonos képességekkel bír akárcsak a Kapi, nem? A Wanda-Simon féle beszélgetés nagyon kemény volt és utána a Boszi érzelmi kitörése félelmetes volt!!! Tigrával mi a csuda történt? :nemtudom: Szóval a végén az Ügynök simán magába beszélt?!
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2018. Október 13., 22:21:39 ---Szinte az egész csapat úgy viselkedett, mint holmi amatőrök! :-\
Clint olyan volt, mint egy mérges pulyka; Seregély, mint egy hisztis kislány! Skarlát boszinak ezek után nem mernék nemet mondani... :badteeth:
Tigra és Vízió nem önmaga... :-\
--- Idézet vége ---
Na igen, valahogy a csapat nem volt a helyzet magaslatán. De csodálod? Víziót darabokra kapták, a nyakukba ültettek egy nemszeretem tagot, szóval rendesen kijutott nekik az elmúlt időszakban a jóból. Szinte az a csoda, hogy csak ennyi baj volt vele.
Az Ügynököt soha nem csíptem túlságosan, de tulajdonképpen nem rossz karakter. Sokat nem tudok róla, de azért azt igen, hogy elég tragikus a múltja, szóval valóban vannak benne mélységek.
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Október 15., 08:11:31 ---A képregény végére rögtön két dolog jutott eszembe. Egy: Charles-szról tudunk valamit mi lett vele ezután? Kettő: Pumának és Tigrának van közös története, vagy találkoztak valaha? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Megmondom őszintén, lesnem kellett a neten, mert én soha többé nem találkoztam Charles-szal. Portál néven lett később szuperhős, és az A.R.M.O.R. nevű, más-dimenzibéli lények földi tevékenységét vizsgáló szervezet vezetője lett. Egész mozgalmas élete volt, de nem az általam ismert fővonalban mozgott.
Sajnálom, Tigra és Puma találkozásáról nem tudok, de ez nem jelenti azt, hogy nem történhetett meg..
Örülök, hogy tetszett nektek a két füzet, hamarosan jön a folytatás is.
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 304. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Mikor láttam, hogy Puma is szerepelni fog ebben az epizódban rögtön tudtam, hogy nagyszerű lesz. Nem kellett csalódnom ez a rész fantasztikusan jóra sikeredett!!! A képregény végére rögtön két dolog jutott eszembe. Egy: Charles-szról tudunk valamit mi lett vele ezután? Kettő: Pumának és Tigrának van közös története, vagy találkoztak valaha? :badteeth:
Asys:
Köszönöm a West coast Avengers vol. 2. 45. -öt! :worship:
Szinte az egész csapat úgy viselkedett, mint holmi amatőrök! :-\
Clint olyan volt, mint egy mérges pulyka; Seregély, mint egy hisztis kislány! Skarlát boszinak ezek után nem mernék nemet mondani... :badteeth:
Tigra és Vízió nem önmaga... :-\
USA Ügynök eléggé ellenszenves alaknak tűnik itt, de aki olvasta a történetét a Kapi képregényében ezt megelőzően, az tudja, hogy nem egy egysíkú, agyatlan, unalmas karakter! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése