HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
KiD:
Pumát én is csípem, alulértékelt karakter. Pedig majdnem megölte a Túlontúlit. :D
Blue S:
BA Vol1 304.
Puma történeteit olvasva mindig olyan érzésem van, hogy sokkal akartak kihozni ebből a karakterből, mint amennyi végül sikerült. Az biztos, hogy gyerekkoromban nagyon népszerű a képregénygyűjtő haverok között. Már az első feltűnése a Semices kiadásban "Támad a Puma!" borítóval nagy hatással bírt, szinte tűkön ülve vártam, amíg kölcsönkaptam a barátomtól a képregényt. :lol:
Ez a történet is jó volt, nem sokszor fordul elő, hogy Thor pofozógépnek tűnik. Persze, végül összeszedte magát és szépen kivette a részét az Ufók legyőzéséből. Charlie sorsa érdekesen alakul a jövőben, bár úgy tudom, hogy ebben a sorozatban már nem látjuk újra.
Gilgames olyan karakternek tűnik számomra, akivel sem az írók, sem a rajzolók nem tudtak kezdeni semmit.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Nagyon szívesen. :)
Igen, ez egy gyos, lendületes, pörgős töltelékrész, egy meghökkentő vendégszereplővel, és pár veszélyes ellenféllel. Nem váltja meg a világot, de a töltelékek között jobb helyen szerepel.
Na igen, Gilgames jelmezei... :rolleyes:
Asys:
Köszi az Avengers vol. 1. 304. -et! :worship:
Anno olvastam ezt a részt angolul, nagyon tetszett! ;)
Igazi akciódús, fordulatos, egy részes story! :brow:
Bírom Pumát, igazi ellentmondásos figura! Azért a Túlontúlinak egyedül nekimenni nem kis dolog! :badteeth:
Thor elég szépen helyt állt az Ufó-k ellen! Gilgames-nek ez volt e legjobb szuperhős jelmeze! :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Október 01., 16:23:35 ---Nemcsak gének, neveltetés kérdése is. ;)
--- Idézet vége ---
De leginkább az íróké. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése