HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (55/1091) > >>

KiD:
Pumát én is csípem, alulértékelt karakter. Pedig majdnem megölte a Túlontúlit.  :D

Blue S:
BA Vol1 304.

Puma történeteit olvasva mindig olyan érzésem van, hogy sokkal akartak kihozni ebből a karakterből, mint amennyi végül sikerült. Az biztos, hogy gyerekkoromban nagyon népszerű a képregénygyűjtő haverok között. Már az első feltűnése a Semices kiadásban "Támad a Puma!" borítóval nagy hatással bírt, szinte tűkön ülve vártam, amíg kölcsönkaptam a barátomtól a képregényt.  :lol:

Ez a történet is jó volt, nem sokszor fordul elő, hogy Thor pofozógépnek tűnik. Persze, végül összeszedte magát és szépen kivette a részét az Ufók legyőzéséből. Charlie sorsa érdekesen alakul a jövőben, bár úgy tudom, hogy ebben a sorozatban már nem látjuk újra.

Gilgames olyan karakternek tűnik számomra, akivel sem az írók, sem a rajzolók nem tudtak kezdeni semmit.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Nagyon szívesen. :)

Igen, ez egy gyos, lendületes, pörgős töltelékrész, egy meghökkentő vendégszereplővel, és pár veszélyes ellenféllel. Nem váltja meg a világot, de a töltelékek között jobb helyen szerepel.

Na igen, Gilgames jelmezei...  :rolleyes:

Asys:
Köszi az Avengers vol. 1. 304. -et!  :worship:

Anno olvastam ezt a részt angolul, nagyon tetszett!  ;)
Igazi akciódús, fordulatos, egy részes story!  :brow:

Bírom Pumát, igazi ellentmondásos figura! Azért a Túlontúlinak egyedül nekimenni nem kis dolog!  :badteeth:

Thor elég szépen helyt állt az Ufó-k ellen! Gilgames-nek ez volt e legjobb szuperhős jelmeze!  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Október 01., 16:23:35 ---Nemcsak gének, neveltetés kérdése is. ;)

--- Idézet vége ---
De leginkább az íróké.  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése