HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 46. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Olyan ismerősök voltak ezek a NTBA-k, de nem tudok rájönni, hogy honnan, milyen történetben láttam már őket? :hehe: Tigra egyre szélsőségesebben viselkedik. Ha így halad teljesen elveszítheti emberi mivoltát, nem? Böhöm Bertán én is dobtam egy hátast mikor civilben láttam. :cool: Kíváncsi leszek Clintre, hogy most komolyan ráncba szedi ezt az amatőr csapatot?
Farek:
Pedig nem árt. Mert most felragyogott egy kis mécses az alagút végén. ;)
KiD:
Nincs türelmem. :angry: :m-magneto:
Farek:
Kedves BA olvasók/rajongók! Ha valaki már epedve várná a következőt, annak annyit tudok mondani: készen van már elég sok, de sajnos lektor hiány miatt nem tudom, hogy mikor kerül ki a következő. Lehet, hogy jövő héten, lehet, hogy márciusban. Sajnálom. Türelem. :nemtudom:
Farek:
Igen, az Ügynök valóban azon a szinten van, mint Pókember. Köszönhetően a Power Brokertől kapott kezelésnek.
De valóban, Kapi jobb harcos, azért egy világháborús éles tapasztalat nem hasonlítható akármilyen kiképzéshez sem.
A múltja, amennyire én ismerem, tényleg elég húzós, szóval valahol nem csodálom, hogy ilyen karakter lett belőle. De valahogy még mindig szimpatikusabb, mint Torpedó vagy akár a nagyképű "filmsztár vagyok" Simon. Oké, nem sokkal. :D
Wanda reakcióját pedig én igazából nem csodálom. Gondolj bele, gyakorlatilag látta a férjét felboncolva, majd pedig visszakapta zombiként. Csoda, hogy még úgy-ahogy tartja magát. Egyelőre... ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése