HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Asys:
Ízlések és pofonok, nem mindenkinek tetszhet minden ugyanúgy, de ez pont jó, mert így legalább van miről beszélni! ;)
Nekem tetszett a történet összességében, a vége sem csak a szokásos sablonos nagy tömegverekedés volt. Valóban, lehetett volna talán egy kicsit több akció, de néha a sejtetés többet ér, mint a premier plán akció. Én pl. ezért bírtam a legjobban az 1. Taxi filmet, mert ott még nem csak látványos autós üldözésekkel akarták eladni az egészet.
Kaszásból itt egy idióta, szűk látókörű barmot csináltak az alkotók, komolyan mondom, néha már nekem volt kínos, miközben olvastam meg fordítottam... :badteeth: De legalább tényleg lovagias volt. :worship:
De, Nekra szerepelt még BA képregényekben, de jóval később, és talán a nyugati vonalon. Majd egyszer eljutunk addig is
keildavid:
Örülök, hogy tetszett, és igen, innentől valóban folytatódik, ráadásul felváltva a két Angyali sorozat. Szóval nem lesz hiány a bosszúállásból! ;)
Asys:
Én is köszönöm a Vízió és Skarlát Boszorkány vol. 2. második részét! :worship:
Nem tudom, én kicsit többet vártam az utolsó résztől... :dry:
Olyan kurtán, furcsán lett vége (jól indult a story, de elég gyengus lett a vége...) :-\
Energikon és Vízió összeborulása várható volt! ;)
Ez a Kaszás tényleg nem tiszta agyilag; viszont mekkora hősszerelmes, még a nagy bajban is csak Nekrá-ra tud gondolni! ;D
(A hölggyel mi lett; ha jól emlékszek, a továbbiakban ő már nem szerepelt Avengers képregényben...)
Ember-Majom és Karom menekülésekor jót röhögtem! :badteeth:
Mutathattak volna egy kicsivel több bunyót (Góliát-ra és Ultron-ra célzok)... :dry:
keildavid:
Köszi a Vízió és Skarlát Boszorkány v2 2. részét! :worship: :worship:
Remek befejezés ez a NYPBA közös történet. Végül elérkezett a leszámolás a három Williams testvérek között. Bár tényleg fura volt, hogy Vízió is testvérnek számít Energikon és Zord Kaszás között. De erről is kiderült, hogy miért van ez így.
És most bár véget ér a Vízió és Skarlát Boszorkány képregénynek, de az jó hír, hogy folytatódni fog mindkét Bosszú Angyalai sorozat(Nyugati és Keleti Parti).
Sok sikert kívánok nektek a BA sorozat honosításhoz!
Farek:
Vízióval és Boszival később történnek majd még drámai dolgok, szóval ami késik, nem múlik.
Kaszás idiotizmusára pedig nem tudok mit mondani. :hehe:
A Vadföldes történet elég hamar lezárul, utána pedig "főállásban" foglalkoznak majd végre Csodakapitánnyal :)
Galamb:
Én köszönöm a V1 250 körüli részeket, (kicsit lemaradtam az olvasással). Nagyon tetszett Vizió vivódása a világurqlommal kapcsolatban, viszont lehetett volna kissé drámaibb a távozásuk Boszival. A Vadföldös sztori is jónak igérkezik, köszi mindkettőtöknek. :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése