HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2.002-es számot,Farek,hopkin! :worship:
Hehehe,ez a Kaszás valóban egy idióta,nem szereti a feketéket,de egy albinó fekete nőért meg odavan :badteeth: Nem gondoltam volna,hogy Energikont ilyen parásnak látom...Ulrton jól meglepte a csapatot.Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Május 28., 16:13:39 ---Ultron aranyos volt, ahogy bekukkantott a szélvédőn! :badteeth:
Nem értem, nincs valami primitív radar a repülőjükön? Vasember sem vette észre, hogy megemelkedett a közelben az adamantium szint? :badteeth:
--- Idézet vége ---
:lol: Simán elképzeltem a jelenetet: Angyalok, emelkedik az Adamantium szint! Ez csakis azt jelentheti, hogy Ultron közeledik... vagy Rozsomák... vagy Oki doki... vagy Célpont... esetleg Halálcsapás Úrnő... netán Gólyaláb... vagy még egy rakás másik lény... ööö... szóval... valaki jön, az tuti!
Ezek a támadó Hulk-gatyák a 13-as évszámban annak idején nekem is okoztak vidám perceket :)
Kaszás pedig tényleg egy Balfasz (lehet, hogy rokon az űrcirkálón szolgáló Balfaszoknak? :badteeth:) Ha fajgyűlölő lennék, akkor vagy nem fekete társakat gyűjtenék magam köré vagy pedig bőrt húznék a fogamra, amíg szükség van rájuk. Ehhez képest... sok ostoba szupergonoszt láttam már képregényes érdeklődésem során, de azért ő benne van az élmezőnyben... :dry:
Genzo:
A rám is vonatkozó részét nagyon szívesen mindenkinek. :)
Asys:
Farek mesternek, Hopkin-nak és Genzo-nak köszönöm az előző két honosítást! :worship: :worship: :worship:
1. Avengers Annual 13.:
Ez a Zola nem semmi fazon; ahhoz képest, hogy nincs feje, elég okos! :badteeth:
(Ennyi Angyal-t sakkban tartani nem kis dolog!)
Ezek a náci háborús bűnösök már csak ilyenek Marvel berkekben; pofátlanok, arctalanok vagy fejetlenek... :badteeth:
Egyedül a módszer volt egy kicsit, hm; poénos... ;D
Földből kinövő, beszívott ,,Hulk''-ok; támadó, puding-szerű alsógatyák (!), meg kell ezt még emésztenem... :badteeth:
Foton (nem tudom őt már Csodakapitány-nak hívni, bocs) vitte most a prímet!
Bestia tényleg vicces volt! :hehe:
2. West Coast Avengers vol. 2. 2.:
A Kaszás egy idióta, ez most megint bebizonyosodott... ;D
Nem kell neki Energikon, se Vízió; beérné egy zombival! :dry:
Ember-Majom rendesen kiakadt...
Vízió és Energikon között (akarva-akaratlanul) sok a hasonlóság; mindkettejüknek el kellett volna pusztítania azokat, akikkel most éppen vannak... :rolleyes:
Ultron aranyos volt, ahogy bekukkantott a szélvédőn! :badteeth:
Nem értem, nincs valami primitív radar a repülőjükön? Vasember sem vette észre, hogy megemelkedett a közelben az adamantium szint? :badteeth:
keildavid:
Köszi a Nyugati Part Bosszú Angyalai v2 2. részét! :worship: :worship:
Nagyon jók ezek a történetek. Micsoda érdekességek derülnek ki. Simon Williams(Energikon) és Nagy Kaszás(Eric Williams) múltjáról. Vízióról nem gondoltam, hogy végül pozitív érzelmi sokkot okoz egy élő rokonnak. Tényleg csupa meglepetések vannak a történetben.
A Nagy Kaszás tényleg nem fogta fel, hogy Energikon valóban a testvére. Bár ez is kiderült, hogy miért is van ez így.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése