HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (411/1091) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Június 11., 14:19:49 ---Semmivel sem gyengébb a nyugati csapat a keletinél

--- Idézet vége ---

Egy erőteljes karakter sincs ott, a mostani felállásban, de a későbbiekben sem változik ez sokat.
Nézd meg kik fordultak meg a keletieknél...
Eleve az ellenfeleik is gyengébbek lesznek szvsz...

Asys:

--- Idézet ---Hát ez nekem elég komolytalan lett, a keleti partot mindig jobban kedveltem, ráadásul ez a csapat (Vízió és a boszi kivétel ugye), elég gyenge is, semmi stílusos szereplő.
--- Idézet vége ---

Ezzel én, személy szerint, nem értek egyet!

Semmivel sem gyengébb a nyugati csapat a keletinél (talán annyival, hogy Clint-ék most csak öten vannak /Pym-ot nem számolom/; de már nem sokáig)!  :rolleyes:

garrido:
Kíváncsi lennék hogy győzték le Ultront és Góliátot. A végén az a kép, ahogy Tigra egy kötéllel megkötözi Góliátot...  :headscratch:
A másik meg hogy Ultron hogy találta meg őket?  :nemtudom:
Aztán amikior a gép lezuhant, hogy gyüjtötte be Ultron őket?  :dry:

Hát ez nekem elég komolytalan lett, a keleti partot mindig jobban kedveltem, ráadásul ez a csapat (Vízió és a boszi kivétel ugye), elég gyenge is, semmi stílusos szereplő.

Azért kösz, remélem lesz ez ennél jobb is.

Farek:

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Június 08., 21:44:27 ---Kicsit elkapkodták a végét, ennyi; nem írtam azt, hogy nem tetszett!

--- Idézet vége ---
Na azééééé'...  ;D

És ne aggódj, Ultron nem ment olyan nagyon messzire, sőt...

Asys:
Összességében nekem is tetszett, mert rendkívül jól indult a story!  :brow:
Kicsit elkapkodták a végét, ennyi; nem írtam azt, hogy nem tetszett!
Kicsit sok volt Ultron az elején, ez volt talán az oka annak, hogy nem láthattuk pl., ahogy a végén eliszkol...  :rolleyes:

A főszereplő végül is Energikon és Vízió volt, ők pedig jól szerepeltek!  ;)
Igen, utánanéztem, Nekra felbukkan még!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése