HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Summers:
Most hogy így mondod nem.:D
Farek:
Ööö... ezt biztos ide akartad? :badteeth:
Summers:
Jajj............ Miután az 1985-öt elolvastam többet vártam, titkon pedig tudtam, hogy már Millnar kiszállt. De nem. A Petunia néni még nem is volt rossz ötlet de az a harc, meg az a monologizálás. Jesszus. És most 2 részbe letudják? És csak nekem tűnik a fószer egy kicsit Antimonitor
koppintásának?
Amúgy a honosítás maxi respect.
keildavid:
Ezer köszönet a Bosszú Angyalai 14. különszámért! :worship: :worship:
Nagyon jó ez a galaktikus történet. Érdekes a helyszín ahova mentek a Bosszúangyalok tényleg olyan volt, mint a casablancai bár.
Űrróka nagyon feszült volt, persze az érthető, mert meg akarta tudni az igazságot Nebuláról, amiről volt szó a 259-260. számban.
És persze nemcsak a Bosszú Angyalai, de még a Fantasztikus Négyes csapat is felbukkantak(vendégszereplőként).
Sose gondoltam, hogy a skrullok néhányan tényleg békések és szövetkeznek a Bosszú Angyalaival és a Fantasztikus Négyessel.
Persze vannak néhány skrullok, akik nem egyeztek bele. Na igen, néha vannak ilyen-olyan problémák a galaxisban is.
És akkor ezzel vége van a Bosszú Angyalai galaktikus történetnek.
Érdekes, hogy két Bosszú Angyalai címek vannak(Keleti és a Nyugati Parti) párhuzamosan mennek. Bár lehet, hogy ezt már egyszer említettem, de ha jól tudom, a Bosszú Angyalai sorozatok időrendileg fog menni.
SithLord:
Üdv! Köszi a Ny.P.B.A. 6.számát,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Ha a Lénynek megemlítenek egy hölgyet,akinek pozitív gondolatai vannak a csatlakozás terén,mindjárt beadja a derekát.Jól manupulált Sólyomszem,mert tudta így lehet Bent megfogni maguknak.Bár csak ideiglenesen.Simon találkozása a képregényen belül a kor akció színészével felettébb érdekes volt.1986-ban a Conan mánia igen erős lehetett az USA-ban.A 12.Ultron pedig ténylegesen egyedinek számít a többi robothoz képest is,amiért nem akarja mindenáron megölni az apját,tervezőjét.Nagyon érdekes,hogy szinte őszintének tűnik és úgy néz ki,mintha komolyan gondolná a mondanivalóját.De,úgy érzem valami bibi itt is lesz és a 13.Ultron orvosolni fogja ezt a gyengeséget,amit a 12.széria nyújtott.A macskaemberek és Pándémónium között lehet valamiféle kapcsolat?Gondolom erre is fény derül a következő számokban.Érdekes sztorinak bizonyult Tigra élettörténete is,főleg egy benfentes szájából hallva.Az pedig evidens volt,hogy a csapat kiállt Tigráért és felhanzott a csatakiáltás és elkezdődött a bunyó!Kicsit meglepett Tigra reakciója a végén,de a történtek tükrében a macsakénje kerekedett felül abban a pillanatban.
Nagyon várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése