HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, itt nagyon ráfeküdtek a sci-fi oldalra, de ne aggódj, kérésed szerint a következő részek nagyon is a Földön - na jó, egy része a Limbóban :) - fognak játszódni. És már közeledünk az Ostromhoz is, ami nekünk, honosítóknak nagy könnyebbség :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 14.éves különszámot,Farek,hopkin! :worship: :worship:
A főoldal felvezetésében azt olvastam,hogy Humphrey Bogart is felbukkan majd ebben a részben.Nos,ez valóban meglepett.Ez is azt mutatja,hogy a történet kitalálója elendedte a fantáziáját , majd képes volt egy új skrull fajt kitalálni és egyéni a földi 30'évek életvitellével felruházni.Nagyon fura... :badteeth: ez már így picit sok nekem.Ettől független nem volt rossz ez a különszám,de már túl sok volt a sci-fi.Aztán meg amit a végén Amerika Kapitány mondott,már annyira szirupos,de ki másnak a szájából hangozhatnának el ezek a gondolatok.Én jobban szeretem az olyan sztorikat ahol hőseink odahaza villogtatják tudásukat.Itt a Földön csapnak össze más szuperbűnözőkkel.Remélem a további epizódok ilyenek lesznek! :cool:
Az ERŐ legyen veletek!!!
Farek:
Öröm hallani :)
Ben Reilly:
Hatalmas köszönetem a Bosszús Angyalok különszámért. :worship: Hónapok óta az első képregény amit volt időm végigolvasni. És imádtam. :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Október 23., 20:30:08 ---Ezer köszönet a Bosszú Angyalai 14. különszámért! :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
Igen, erős a gyanúm, hogy a kelleténél talán többször nézték meg a Casablancát. :) Bár az jó film, szóval nem baj ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése