HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (386/1091) > >>

Farek:
SithLord: Igen, nem semmi, az Angyalok milyen erővel viselik a helyzetüket, de hát ettől hősök, ugye. A történetírók meg ettől igen aljasok. :) Mondjuk, Kapinak tényleg nem lehet egyszerű. Loki feltűnése pedig szinte kötelező volt, hiszen hogyan is maradhatna el Asgardról és Thor mellől? Azért érdekes látni, hogy már a fiatal Loki is eléggé tudta kevergetni a matériát... :D

Keildavid: Igen, a macskaemberes történetszál egy-két mellékvágánnyal még megy pár részen keresztül, hogy amikor véget ér, akkor átadja a helyét az egyik első kedvenc történetemnek. Már alig várom, hogy megosszam veletek.

Blue S: Igen, eredetiben is ez volt a neve. Nyilván nem véletlenül :)
A Kacor királyon jót mosolyogtam ;)
De hékás, nem lelőni itt a történeteket, még ha régi történetekről is van szó!  :brow:

Blue S:
Köszönöm a NYBA Vol2. 6. számát!
A filmszereplő az eredeti történetben is így volt leírva? Gondolom, valami jogi herce-hurca elkerülése miatt történt.  :nezze:
Érdekes volt, ahogy osszefutottak a szálak a Macskaemberek és Pándémóniummal. Már vártam, mikor csapnak vele össze újra az Angyalok. A macska királynak (Kacor király)  :hehe: jó nagy arca volt, azonban rendesen megremegett a trónján, mikor az Angyalok megelégelték a vendéglátást.
Dícsérendő Sólyomszem igyekezete, hogy a Lényt a soraik közé toborozza, bár mi már tudjuk (mivel klasszikus történetről van szó), hogy nem lesz ez hosszú életű.

keildavid:
Ezer köszönet a Nyugati Parti Bosszú Angyalai v2 6. számért! :worship: :worship:
Látom, Tigra és a Macskaemberekről kiderült, hogy miről volt szó, amikor a Nyugati Parti Bosszú Angyalai 4 részes minibe is volt említés. Vagyis innentől akkor elkezdődik ez a Macskaember ügy.
Pym és Ultron"tékozló fiú" találkozása teljesen váratlan volt. Bár nekem először furcsának tűnt, hogy mi történt, de erről majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből. De ez már egy másik történetbe tartozik.
A filmszereplő tényleg ismerős. És persze más olvasók is biztos felismerik.

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban! ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Bosszú Angyalai 2.4 -et,Farek,hopkin! :worship:
Hihetelen izgalmas és cselekményben gazdag ez a sorozat,nagyon tetszik!!Elgondolni is hátborzongató amit Tony átélt.Valyon ,hogyan tudná jobban kimagyarázni magát az ember,mint ahogy a Vasfejű tette?Kapit is érzelmileg megviselheti Bucky látványa,de ő azért rendkívül erős akarattal rendelkezik,hogy ezt kezelni tudja.Wanda ránézésre kicsit nehezebben viselte ezt a belekötlözésdit.Viszont ennél a résznél lenyűgözött a Varangy bátorsága,ahogyan szembeszegült Magnetóval.Ezt nem hittem volna róla.Thor története sem lenne teljes Loki nélkül,szinte 100% biztos voltam benne,hogy feltűnik és ármánykodni fog.A végén pedig az Eredeti Fáklya feltünése Kapit igen váratlanul érte,gondolom nem véletlen,hogy pont akkor tünt fel olyan akinek nem ott a helye.Itt valaki manipulálni akar.Nagyon várom a folytatást,hogy megtudjam!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Hm, látom, valaki már pedzegeti...  ;)

Igen, szerintem is jól alakul, és lesznek még izgalmak.
Tony története valóban megrázó, szenvedett még ezek után egy jó darabig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése