HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (383/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Bosszú Angyalai 3.6 .részt,Farek,hopkin! :worship:
Ez jellemző Lokira,hogy mindig bekavar.Bevallom, én azt hittem,hogy Strange doki lesz igazából Loki és valahogy ő manipulálja az eseményeket.Persze utána logikus volt,hogy ki kicsoda valójában(Nora,Lester),de az annyira egyértelmű volt,hogy erre nem is gondoltam :badteeth: Most akkor mi lett Thor-ral?! :headscratch: A lehetséges jövőképben az egyik kockában tényleg,mintha Peter és Gwen tünne fel.Továbbra is érdekes és lebilincslő sztori.Nagyon várom a folytatást!!!

Blue S:
Hatalmi tényezők: Bosszú Angyalai 3.6.
Jó volt a csavar a végén, bár mikor Thor eltűnt volt egy olyan érzésem, hogy Loki áll az egész mögött.
Thor gonosz féltestvére most nagyon felkészült erre a cselre, a húzása, mikor kivitte a Praxis elnökasszonyát a megállt időbe, hogy ne öregedjen, az zseniális volt.
Jól láttam, hogy az átalakult jövőben az egyik oldalon Peter és Gwen mosolyog egymásra?  ;)

Farek:
Igen, SithLord, pontosan az. ;)

Blue S: Halvány emlékeim szerint a későbbi F4-ekben van valami magyarázat arra, hogy miként oldották meg ezt a problémát.
Nebula pedig majd visszatért később az Angyalok lapjaira, de az még arrébb lesz. Amennyire tudom, ezt a szálat talán az Ezüst Utazóval vitték tovább, de a nyakamat nem merném rátenni.
Kösz a jókívánságot!

SithLord:
Az Ostrom,ugye az a történet mikor Zémó és a Mesterbűnözők megrohamozzák az Angyalok székhelyét és csóri Jarvis-on töltik ki a mérgüket?Tehát ami anno a megboldogult Semic Marvel Extra képregényben volt?Nagy kedvencem volt,most is itt őrzöm a polcomon a többi képregénnyel.

Blue S:
Köszönöm a BA 14. Különszámát!
A vége nagyon meglepő lett, nem is tudtam, hogy a skrullokat ilyen csapás érte. Arról van valami információ, hogy mikor szűnt meg az "átok"?
Tűz Ura elég nagy ütést kapott a Menedék pajzsától, a bura alatt viszont olyan a feje, mintha hajpakolása lenne.  :lol:
Kapi szépen leleplezte a skrullok cselét Thorral, viszont csodálom, hogy nem kérdezett rá Űrróka furcsa viselkedésének okára. Ennek a szálnak egyébként lesz folytatása?

További jó honosítást kívánok!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése