HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (382/1091) > >>

talgaby:
A Mighty Avengers előtt 18-as volt, utána pedig felhagyott a számozással. A legutolsó változata Ultron-Pym volt.

Blue S:
NYBA 007:
A fő szál (Tigra és a Macskaemberek) nem sokat mozdult előre, de érződik, hogy túl szép minden. Mindenesetre kaptunk egy olyan részt, mikor Tigra nem bújik össze valakivel.  :lol:
A "Jó Ultron" ötlet nekem nagyon bejött, valóban érdekes lett volna több részt olvasni a szereplésével. Szegényt elég könnyen hazavágták, a 11-es számút nem ilyen egyszerű leverni. Ultron most vajon hányadik verziószámnál tart? A "Megsemmisülés-A Hódítás" történetben nem utalnak a sorszámára. Az összes verzióját nem is ismerjük, mivel az első után már a 4. (?) támadta meg Pymet. Szegény Hank-et teljesen kicsinálják, ennyi csapást talán csak a Fenegyerek kapott anno, meg Pókember. Ők túltették magukat rajta (ha nem is egyszerűen), de Hank állapota rohamosan romlik.
Honosítás és beírás természetesen 5 csillagos.  :worship:

hopkin:
Én különösen élveztem ezt a sztorit, eljátszottam volna még egy pár rész erejéig a jó Ultron gondolatával. Örültem volna ha Hanknek végre valami össze jön, de hát ugye aki pancser karakter azt mindenki pancsernek írja.

keildavid:
Köszi a Nyugati Parti Angyalok v2 7. számot! :worship: :worship:
Érdekes, hogy ebbe a részbe a Nyugati Parti Angyalok csak két oldalig szerepeltek, a többibe pedig Hank Pym és Ultron vannak főszerepbe. Tényleg elképzelhetetlen volt, amikor Ultronnal olyasmi történt, hogy megtalálta az érzelmeit. Bár erről volt egy leírás a Bosszú Angyalai kisokosba, de végül mégis jó, hogy a teljes történet elolvasható. És így akkor kiderült, hogy mi történt pontosan.
Sose gondoltam, hogy ilyen is megtörtént. Mert Ultron mindig is inkább gonosz fajta karakter volt.

KiD:
Egyértelműen Gwen és Peter van a képen, vicces.

Én is azon gondolkoztam amúgy, h milyen nagyon egyszerű lenne kiiktatni az angyalokat. Egy pali odalibben hozzájuk mint  Doctor Strange, közli, hogy nincs idő a késlekedésre, majd később elmond mindent, csinálják, amit mond. És ezek meg csinálják...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése