HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (381/1091) > >>

keildavid:
Köszönöm az MK Bosszú Angyalai 16. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a történet. Érdekes, hogy ebbe most Hulk nem szerepelt, de helyette felbukkant Sólyomszem.
Pókember vicces poénjai tényleg egyre jobbak lettek. Tetszett ez a vicces, szórakoztató történet.
Sólyomszem ugyan kissé szokatlannak tűnt. Mert az eredeti Bosszú Angyalai sorozatban komoly kemény-legényként, ebbe a Marvel Kalandok sorozatba pedig lazán viselkedett.
Az érdekes volt, amikor kiderült, hogy ki is volt az Új Mesterbűnözők vezetője.(Persze az eredeti Bosszú Angyalai sorozatba is volt. De az egy másik történet).

Galamb:
Köszi az MK Angyalok újabb részét. Most nem éreztem, hogy olyannagy poénok lettek volna benne, mint a korábbi részekben, de azért így is tetszett. :)

Farek:
Blue S: A Chronopolison lévő V3-as sorozat egyik legjobb történetében egyszerre támad az Angyalokra több száz (!!!) Ultron, és van, amelyik ott már több ezerrel kezdődő számot visel. Aztán pedig valóban abbahagyták a számozást.
Egyébként kösz a dicsérő szavakat. Nekem is kurta-furcsának tűnt ez a jó Ultron vonal, biztos, hogy lett volna még benne potenciál. Mint pl. hős lesz és Pym elkezdi támogatni, esetleg felvételt nyer az Angyalok közé (ha már a DC-nél is volt a jövőben jó Brainiac)... szóval lettek volna még lehetőségek. De gyanítom, hogy az alkotóknak nagyon fura volt egy jófiú Ultron, ezért maradtak a jól bevált gonosznál :)

SithLord: Nem vagyok benne biztos, hogy csak egy ártatlan kis flört volt a tengerarton Tigra és Enerikon között, legalábbis a jelenlegi Tigrát elnézve... ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 07.számát,Farek,hopkin! :worship:
Akkor mégis valósak voltak a 12.Ultron érzései,ha lehet ilyet mondani egy robot esetében.De a végső győzelemhez Energikon is nagyban hozzájárult,akit viszont a sebesült Ultron értesített.Azért rendes dolog volt Simontól,hogy nem említette Hanknek Tigrával elkezdődött flörtjét.Az biztosan végzetes csapást mért volna a kiszolgáltatott,amúgy is meggyötört lelkének.
Kíváncsian várom  folytatást!!!

Blue S:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 07., 09:47:15 ---A Mighty Avengers előtt 18-as volt, utána pedig felhagyott a számozással. A legutolsó változata Ultron-Pym volt.

--- Idézet vége ---

Köszi az infót!
Ultron-Pym? Tehát felvette az apja nevét?  :lol:
Tényleg egyre emberibb lesz, nem is értem mi baja van a szerves életformákkal. Volt ő már szerelmes is, így az érzelmek sem hiányoznak belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése