HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. November 27., 15:13:55 ---Az univerzum leghatalmasabb lényéből lefokozták egy mutáns Nememberré.
--- Idézet vége ---
Az erejét hogyan sikerült így elvesztenie? Kubik és Thanos is legyőzte pedig ez érdekes lett volna az ő hatalmával.
Farek:
Túlontúli hamarosan visszatér még, hiszen van még pár rész, ami kapcsolódik a TH-hoz, meg az utórezgés is itt fog lezajlani.
Szegény Túlontúli, amit az alkotók műveltek vele az elmúlt pár évben (évtizedben), az kritikán aluli. Az univerzum leghatalmasabb lényéből lefokozták egy mutáns Nememberré. Bendisbe csak ezért akkorát tudnék rúgni...
Asys:
Látom, megkésve bár, de törve nem a végére értél az elmúlt hetek termésének. Dicséretes! ;)
Tigrából kiábrándulsz?? Semmi gond, annál több esélyem marad nála nekem. Csak Amazon meg ne tudja, különben max. így vigyoroghatok majd... :badteeth:
keildavid:
Köszi a Bosszú Angyalai v1 261-et! :worship: :worship:
Érdekes, hogy most is feltűnt a Túlontúli. És tényleg úgy viselkedett, hogy egyszerűen nem tudja megérte az emberek tulajdonságait és más fogalmakat. És persze az tényleg megtörténhet, hogy Túluntúli akár rossz irányba minden rosszabbra fordulhat. Bár tudom, ez konkrétan a Titkos Háború II minibe derül ki, hogy mi történt a továbbiakban.
Űrróka végül elmondta a többi Angyaloknak, hogy miért járja inkább a saját útját és nem tér vissza.
Várom a folytatást!
Pepea:
Tisztelt Farek és hopkin alkotók! :worship:
Hatalmas köszönet a Bosszú Angyalai v1 261 részért! Nagyon jó volt látni Túlontulit. :brow: ;D
Túlontuli nagy kedvenc karakterem, tanulságos ember, sok mindent szeretne tanulni, tapasztalni, nagyon jó karakter, de igazán nagyon erős. :)
Üdv, Pepea
Asys:
Köszönöm az MK Bosszú Angyalai 16.-ot! :worship:
Vasember most nem igazán volt a helyzet magaslatán... :hehe:
Pókember tényleg nagyon poénos! ;D
Sólyomszem rendesen csapta a szelet a lányoknak! :)
Köszönöm a Hatalmi Tényezők 3.6-ot és 4.7-et! :worship: :worship:
Sejtettem, hogy Loki áll az egész mögött! :brow:
Jó nagy slamasztikába kerültek hőseink... :-\
Köszönöm továbbá az Avengers vol. 1. 261.-et és a 14.-es Annual-t! :worship: :worship:
Én nem bánom, ha hőseink ,,kimozdulnak'' és kicsit az űrben tevékenykednek! :rolleyes:
Zedrao hogy köszönt el a Kapiék-tól (az a karlendítés)! :badteeth:
Űrróka kiválása várható volt; ő tényleg egy vándor, aki nem sokáig tud egy helyben maradni! ;)
Herkules továbbra is nagy arc! ;D
Köszönöm még a West Coast Avengers hatodik és hetedik részét! :worship: :worship:
Tigra rövid idő alatt már a harmadik férfival ,,randizik''... :-\
(Kezdek kiábrándulni a hölgyből!) :badteeth:
Sólyomszem már kezd kicsit idegesítő lenni azzal, ahogy Ben-t ,,molesztálja''!
Energikon most kőkemény (így elintézni Ultron-t), Pym-nek megint szerencséje volt...
Tényleg érdekes lett volna egy ,,jó Ultron'' karakterének mélyebb kibontása...
Méltó ,,ellenpárja'' lehetett volna nyugati oldalon, a keleti oldali Vízió-nak! :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése