HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
Angyalokon belül is itt a v1-et szoktam elolvasni, a többi annyira nem érdekel.
Farek:
gabo, Gery helyettem már megosztott veled egy-két dolgot! :)
És köszönöm a dicséretet az Angyalok nevében is, mindkettőtöktől. ;)
Hogy űrróka visszatér-e. Amennyire emlékszem, az első sorozatban már nem. Ahol az Angyalokkal együtt főbb szerepet játszik, az a Celestial Quest, ami a 3. sorozat idején játszódik. Régen a Chronón volt terítéken a terve, nem tudom, hogy végül nekiszaladnak-e.
Túlontúli karakterének elrontását nem csak te sajnálod nagyon... :(
Természetesen lesz még idén a fővonalas Angyalokból, de azért a többi sorozat sem pihen, meg lesz egy-két meglepetés is, így az ünnepek közeledtével ;) És persze jövőre is folytatódik, amennyiben a körülmények és Hopkin is úgy akarja! ;D
garrido:
--- Idézetet írta: gabo - 2011. November 27., 18:45:05 ---Szerintem ez a legjobb sorozat itt az oldalon!
--- Idézet vége ---
Szerintem is.
--- Idézetet írta: gabo - 2011. November 27., 18:45:05 ---Szívesen olvasnám már az ostrom utáni történeteket!
--- Idézet vége ---
Addig még visszatér a Túlontúli is, aztán Kang-Immortus vonal, ezek jobbak lesznek, mit az ostrom utáni történetek.
gabo:
A Bosszú Angyalai v1 259-260 + A Bosszú Angyalai Annual 14: Köszi a Skrull-os sztorit! Nagyon tetszett, mondjuk néha már olyan érzésem volt, hogy az Angyalok a Galaxis Őrzői szerepére pályáznak, de azért csak visszataláltak a Földre! Viccesek voltak az Al Capone stílusú Skrullok, Űrrókát sajnálom, visszatér még az Angyalokhoz?? Ahogy látom az Annualokba szeretnek összehozni egyes hősöket, igaz nem sok szerep jutott az F4-nek, de gondolom majd a saját kötetükben!
A Bosszú Angyalai v1 261: A II. Titkos Háború mellékszála érdekes, egyre jobban érdekel az egész történet! Túlontúli olyan mint egy nagy gyerek, aki tanulni akar! Sajnálom, hogy így elcseszték a karakterét! Mutáns Nemember?? Talán túl sok Terringenköd-öt szívott?Kiváncsi vagyok a nagy klasszikus Titkos Háború utána második történetből mit hoztak ki! Az elsőt legalább 10-szer olvastam!
Köszi a képregényeket, várom a folytatást! Idén lesz még???? :headscratch:
Szerintem ez a legjobb sorozat itt az oldalon! Remélem 2012-ben még több lesz belőle! Szívesen olvasnám már az ostrom utáni történeteket!
:worship:
Farek:
Igazából én nem tudom rá a választ, jobban járnál, ha megkérdeznéd az idióta és balfék írókat... :-\ :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése