HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (363/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Március 09., 10:55:14 ---Végül ki költözött be abba a szobába?  ;)

--- Idézet vége ---
Jó kérdés!  :D Igazából nem derült ki, de szerintem Herkules beüzemeltetett egy infralámpát, hogy abszolút kényelmetlenné tegye a körülményeket Namornak, és így maradt  ;D

Egyébként pedig szívesen, én is örülök, hogy neked és többeknek is tetszett ez a történet. Namor és Herki konfrontálódás, két ilyen erős egyéniségé, mindig üde színfolt :) Ráadásul tényleg elég frusztráló lehetett a tenger hercegének, hogy Herkules a saját elemében alázta meg. Azért ilyen sem nagyon fordul elő...  :hehe:

Ennek a történetnek a folytatását majd valamikor az F4-ben olvashatjátok, mint írtam is a füzet végén, de hogy mikor, annak csak talgaby a megmondhatója. Mi persze haladunk tovább a fővonalon, hamarosan jön a következő rész, de persze előtte még beköszönnek a nyugatiak is.

Blue S:
BA Vol1. 263.

Végre, annyi idő és rengeteg Marvel történetben-dokumentációban  olvasható utalás után magyarul is élvezhettük ezt a füzetet!
Nagy köszönet a honosítóknak, szerintem egy újabb kulcsfontosságú Marvel esemény lett elérhető a magyar olvasóknak.
Namaor és Herkules veszekedése tényleg mulatságos, CSK viszont elég nagy rizikót vállalt azzal, hogy csak úgy otthagyta őket. Kettejük összecsapása lerombolhatta volna a kúriát. Végül ki költözött be abba a szobába?  ;)

SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 263.részét,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Mint két kisgyermek úgy veszekedik Namor és Herkules,jelen esetben a pihenő kiválasztásánál.Gondolom ez a viszony kettejük között még jobban kifog éleződni.Egészen a történet végéig izgalomba tartott,hogy mi is ez a gubó.A folytatás is kecsegtető lesz.
Nagyon várom a következő részt!!!

KiD:
Jó kis sztori volt, ütős lett a vége.  :cool:

SithLord:
Üdv! Köszi a MKBA 17.részét,Farek,gorgiasz! :worship: :worship:
Hmm,ez a rész tényleg komolyabb hangvételű volt az eddig megszokottakhoz képest.Azért Vízió tényleg erős karakter,oszlopos tag,ez a kis szösszenet is bizonyítja.Akkor várom a következő,picit humorosabb részeket!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése