HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
keildavid:
--- Idézetet írta: Farek - 2012. Március 20., 20:20:35 ---A fickó, aki kinyírta Olvasztót, a régi magyar Pókember sorozatban is egyszer megjelenő Alvilág Ostora volt, gondolom, te is rá gondoltál.
--- Idézet vége ---
Akkor tényleg jól gondoltam, hogy az a titokzatos személy ő lehetett. Hihetetlen, hogy a klasszikus időkben is felbukkant egy-egy háttérszereplő. Mint pl. ez az Alvilág Ostora. És fura módon, mindig olyan jelentéktelennek tűnik, mert a látszat szerint szinte nincs köze a Bosszú Angyalai sorozathoz. Legalább is néha olyan volt.
Az MK Bosszú Angyalaival nem volt probléma, hogy komolyabb volt ez a 17-es szám. Legalább kiderült, hogy ilyen sorozatba milyen is lehet, ha nem mindig poénos és vicces.
Farek:
keildavid, szerencsére az MK Angyalok nem sokáig lesz ilyen komoly(kodó), mint ebben a részben, hamarosan olyan vicces történetek jönnek, hogy csak na! Mondjuk hogy a hamarosan mit jelent HZs megjelenésre lefordíítva, még nem tudom... :-\
A fickó, aki kinyírta Olvasztót, a régi magyar Pókember sorozatban is egyszer megjelenő Alvilág Ostora volt, gondolom, te is rá gondoltál. Sajnos a gubós történet folytatásának F4-es időpontja még bizonytalan, ahogy azt korábban talgaby is kifejtette.
Hamarosan pedig komolyan beindulnak a történések a nyugati partvonalon :), igazán érdemes lesz követni a történetet.
Sithlord, gondolom, PM azért nem vette észre a különbséget, mert nem igazán foglalkozott azzal, hogy egy neki dolgozó kis senki démon hogy is néz ki. Szőke, csinos, akkor biztos ő az... :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2/9.részét,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Azt nem értettem,hogy a Pándémonium Mester miért nem szúrta ki,hogy Hullócsillag(aki igazából Seregély)nem egy démon,hanem egyszerű ember?Jó volt PM eredettörténete is.Hmm ,Tigra elbaltázta a lehetőséget,ezek szerint PM újra felfog tünni a közeljövőben?Nem gondoltam volna,hogy Ben így fog dönteni.
Várom a folytatást!!!
keildavid:
Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 17.: Ez a történet tényleg kissé komolyabb volt. De akkor is jó volt ez a történet. Vihar tényleg olyan volt, mintha akár Villámhárító lenne.
Érdekes, hogy milyen vendégszuperhős jelenik meg egy-egy részig. Pl. az előző MKBA 16-ban Sólyomszem, most 17-be pedig Vízió.
Persze az érthető, hogy ez teljesen más univerzumba játszódik. De mégis tetszik, hogy időnként felbukkannak olyanok is, akik Bosszúangyal tagokként is ismertek voltak.
A Bosszú Angyalai v1 263.: Namor továbbra is furcsán viselkedik. Főleg, amikor ismét volt egy kis vita Herkulessel. Bár érdekes módon ebbe volt egy oldal, ahol az Olvasztó nevű bűnöző szerepelt. De csak háttérben. A másik ember, aki igazságot szolgáltatott, van sejtésem, hogy ki lehetett az, de az már biztos egy másik történetbe lenne.
Ha jól emlékszem, a magyarul megjelent X-Men-be volt is utalás erről a titokzatos gubóról. De ahogy látom, ennek a folytatása a Fantasztikus Négyesbe került sor.
Nyugati part Bosszú Angyalai v2 9.: Nem semmi, hogy ismét az történt, hogy visszatért megint egy gonosztevő. Most pl. a Pándémonium Mester. És róla is kiderült, hogy hogyan tett szert a szuperképességére.
Sólyomszem nagyon vicces volt. Nem is gondoltam, hogy még mindig poénkodik. Pedig NYBA vezetőként néha komolyabban is viselkedett.
Nem semmi, hogy micsoda remek történetnek lesznek erről a Bosszú Angyalai csapatról.
talgaby:
Talgaby sem, mert jelenleg a következő Byrne-kötet véglegesítése nem akar eljönni, az utána jövőkre meg akkor lehet, megint nem lesz beíró...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése