HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (364/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Február 28., 08:57:06 ---Vihart át lehetne keresztelni Villámhárítónak.  :lol:

--- Idézet vége ---
;D

Igen, ez a rész valóban nem volt annyira könnyed, mint a korábbiak, szinten nekem is pont ugyanezek voltak az érzéseim.
De azért hamarosan visszatér az igazán könnyed, humoros, mégsem komolytalan vonal, olyan poénokkal és olyan vicces részekkel, hogy már alig várom, hogy láthassátok ti is ;)

Blue S:
BA MK 17.
Újra itt van ez a könnyed, hangulatos sorozat, ezúttal kevesebb poénnal, mint azt megszokhattuk. Pókinak volt pár jó beszólása, de Vízió olyan hirtelen annyira komolyra fordította a helyzetet, hogy már meg is kellett néznem a borítót nem-e a 616-os sorozatot olvasom-e.
Vihart át lehetne keresztelni Villámhárítónak.  :lol:

Farek:
Á, megkésve, ám de törve nem befutott Asys is!  ;D
Örülök, hogy tetszettek a történetek, mindegyiket szívesen.

Hatalmi Tényező: Lassacskán Loki olyan lesz, mint szegény Hókuszpók. Tudod: "Szegény Hóóóókuszpók, mindig meeeeelléfog..."  :hehe:

262-es: Nem átlagos halandóság ide vagy oda, azért még így is elég nagy bátorságra vallott Monicától, hogy csak így közéjük vetette magát. Amilyen állatok, még a villámot is felpofozták volna...  :D

WCA 8.: Ugye? Mondtam én, hogy Tűzmadár jó karakter. És hidd el, később még inkább megkedvelhető lesz. Majd amikor eljön az a történet, amire itt már volt utalás... ;)

Finálé: ezek szerint elérte a célját nálad is :)

Ostrom: Egyre közelebb van, de azért még várni kell rá egy kicsit. Viszont, ahogy korábban többször is említettem, mi betesszük az összes kimaradt oldalt és képkockát, szóval érdemes lesz elolvasni mindenkinek.

Solo Avengers: Sajnos több okból nem. Egyrészt nem ismerem, egy zsámot sem olvastam, és bár párszor szemezgettem már vele, de látatlanba nem vágnék bele. Másrészt a sima 2 fővonallal - meg a pár kisebb történettel - jelenleg minden erre fordítható kapacitásunk foglalt Hopkinnal. Azt nem mondom, hogy soha, de a belátható jövőben biztosan nem. Aztán persze, ki tudja, ember tervez, az Élő Bíra végez...  :badteeth:

Asys:
Köszönöm a Hatalmi Tényező című story utolsó (4.8-as) részét!  :worship:

Csak kiverekedték magunkat hőseink a kalamajkából; igaz, kellett hozzá egy kis külső segítség is...  :rolleyes:
Loki ismét hoppon maradt!  :hehe:

Köszönöm az Avengers vol. 1. 262.-őt!  :worship:

Namor vs. Herkules, mekkora bunyó volt, te jó ég!  :ugral:
Nem sokan ugranának közéjük, Monica azért megtette!
(Persze, ő azért nem egy átlagos halandó!)

Köszönöm még a West Coast Avengers nyolcadik részét!  :worship:

Egyre szimpatikusabb karakter Tűzmadár!  :rolleyes:
Energikon tényleg el van szállva magától...  :-\

Továbbá köszönöm a Bosszú Angyalai: Finálét!  :worship:

Nem éppen vidám hangulatú, de mégis élvezetes visszaemlékezés volt ebben a képregényben!  :bravo:

1. Olvastam angolul (is) az Ostrom-ot! Tényleg kimaradt pár oldal!
Anno nem is értettem néhány dolgot, pl. amikor Kap és Thor összecsapott Atlasz-szal, bocsánat Góliáttal és Roncsolóval... (Nem lövöm le a poént!)  ;)

2. Nem akarok mohónak tűnni, mert tényleg jobbnál jobb és egyre több Avengers story-t kapunk (most már) hétről hétre, de azért megkérdezem: Farek mester, a Solo Avengers számait nem tervezitek honosítani?  :rolleyes:

hopkin:
Az engem is :D Ha Farek hajlandó hozzájuk rizsát írni én segítek a megvalósításukban. De egyenlőre csak az említett részeknél. Az utána következők még simán kikerülhetnek az elkövetkezendő évszázadban az oldalra :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése