HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Xeraph:
Kedvenc karakterem? Jarvis. :D
Vagy a nagy arca ellenére Sólyomszem. :)
Namor nagyképűsége viszont néha nagyon irritál.
SithLord:
Hmm, szerintem nincs kedvenc karakterem vagy történetem.
off: Viszont most olvastam végig a Póknőt a Marvel Legendákból... Tyűűűű.. Most lettem szerelmes Alex Maleevbe!!! :wub: Amit ebben a műben művelt, egyszerűen lenyűgöző!!! Ennyire részletes, kifejező garafikát még sohasem láttam!!! És még a történet is tetszett.. hiába Bendis is tud. :cool:
Bocs de ez kikívánkozott belőlem... :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: Xeraph - 2019. Szeptember 24., 20:19:50 ---Nemrég kezdtem bele a Nyugati Parti sorozatba.
Még csak az elején tartok, de már megtudtam olyan érdekességeket is, hogy Energikon olyan híresség mellett kapott filmszerepet, mint Arnold Schwarzburger. :lol:
--- Idézet vége ---
Na, látod, miket meg nem tud az ember, ha kitartóan művelődik? ;D :brow:
Örülök, hogy megosztottad a rövid kis történeted. Mi volt az, melyik történet, ami nem tetszett? Vagy melyik karakter a kedvenced és kit vetnél Fátum doktor robotmásai elé?
--- Idézetet írta: SithLord - 2019. Szeptember 25., 06:59:32 ---Összességében majdnem minden tetszik. A 60-as évek szájbarágós stílusán túl kell esni(ez minden akkori képregényre igaz) és onnantól már élvezhetőek is. Persze néha, mint a Nyugisoknál becsúszik egy-két western történet ami számomra gyengébbnek tűnik az addigi színvonalhoz képest.
--- Idézet vége ---
Na igen, a '60-as években némileg többet narráltak. Volt benne anyag. :D
De szerintem egy-egy jó történet kortalan.
És megnyugodhatsz, ha jól emlékszem, több western történet már nem lesz. ;)
Skarlát Boszitól kezdve valóban komolyabbak és súlyosabbak a történetek. De majd meglátod.
És örülök, hogy azért tetszett a hazafias történet is. De csak én vagyok olyan naiv, hogy a szín ellenére engem egészen a végéig átvert az utolsó levél, és azt hittem, hogy Kapi írta, mint ahogy azt nyilván az alkotók szánták az ilyen naiv (vagy öreg) olvasóknak, mint én?
ÉS a fenti, karaktereket illető kérdések rád is érvényesek. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Amerika Támogat Titeket - Az Új Bosszú Angyalai 4 című szösszenetet Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Nos, ez kb. olyan volt, mint amire előzetesen számítottam. Rendkívül hazafias légkört hozott és mindig a jók nyernek. A Megtorlós résztől igazán tetszett a grafika. A többi is pofás volt.
Összességében majdnem minden tetszik. A 60-as évek szájbarágós stílusán túl kell esni(ez minden akkori képregényre igaz) és onnantól már élvezhetőek is. Persze néha, mint a Nyugisoknál becsúszik egy-két western történet ami számomra gyengébbnek tűnik az addigi színvonalhoz képest.
A mai időkben hála a tervezőnek az írók teljesen szabadjára engedik a fantáziájukat ami olyan sztorikat szül ami engem is lenyűgöz. Itt a Skarlát Boszi megkergülésétől számított érára gondolok.
Xeraph:
Köszönet a 15 évnyi töretlen munkádért Farek! :)
Úgy 2009-2010 környékén találtam rá a Hálózsákra.
Bevallom, nem a Bosszú Angyalai volt az első, amit elkezdtem itt olvasni, de amikor végül nekikezdtem nem tudtam abbahagyni. :)
Leginkább a csapat változatossága, ami igazán tetszik a sorozatban.
Nemrég kezdtem bele a Nyugati Parti sorozatba.
Még csak az elején tartok, de már megtudtam olyan érdekességeket is, hogy Energikon olyan híresség mellett kapott filmszerepet, mint Arnold Schwarzburger. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése